ANTIĆ: Nasilje opozicije prešlo granicu!

Autor: Republika

Vesti

04.04.2019

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar energetike Aleksandar Antić osudio je danas divljanje pristalica SZS ispred Skupštine grada.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Antić

- Današnji pokušaj upada u Skupštinu grada Beograda i nasilje koje su tom prilikom primenili, pokazuju definitivnu nameru Boška Obradovića i vođa Saveza za Srbiju da isključivo silom ostvare svoje političke ciljeve. Ovo je nedopustivo u bilo kojoj demokratskoj zemlji i očekujem od nadležnih organa da se prema ovome odnose kao prema nasilju i u skladu s tim preduzmu odgovarajuće mere - ističe ministar.

Antić kaže da oni divljaju jer su nezadovoljni neuspešnim uličnim protestima.

- Posle nedavnog upada u RTS, Boško Obradović, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i njihovi partneri danas su otvoreno krenuli u nasilno delovanje, jer su razočarani debaklom uličnih protesta koje organizuju u Beogradu i drugim gradovima. Ova grupacija je danas definitivno odbacila mirna i politička sredstva kao jedini legitiman način političke borbe i preuzela nasilje kao metod, najavljujući pritom da će se i ubuduće ponašati na isti način. Siguran sam da država i njeni organi imaju dovoljno autoriteta, kao i zakonskog osnova da spreči ovakvo nedopustivo ponašanje i zaštiti građane i institucije od talasa nasilja, koje sprovodi nezadovoljna i gnevna politička manjina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading