Dačić: Paragvaj neće priznati Kosovo

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

25.03.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Paragvaj, sastao se danas sa predsednikom te zemlje Mariom Abdo Benitesom. U sadržajnom razgovoru ministar Dačić i predsednik Abdo Benites istakli su da su Paragvaj i Srbija prijateljske zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug
Ivica Dačić

Predsednik Paragvaja naglasio je da njegova zemlja ostaje pri stavu o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, kao i neophodnosti poštovanja međunarodnog prava, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Dvojica visokih zvaničnika razgovarali su o stanju bilateralnih odnosa i mogućnostima unapređenja saradnje u oblastima od zajedničkog interesa, s posebnim naglaskom na unapređenje ekonomske saradnje.

Posle Argentine i Urugvaja, Paragvaj je treća zemlja koju će ministar posetiti tokom boravka u Južnoj i Centralnoj Americi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading