Srbomrzac Sergej Trifunović slavi Karadžićevu doživotnu!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

20.03.2019

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji lider Srba u republici Srpskoj Radovan Karadžić pravosnažno je u Hagu osuđen na doživotnu robiju. Odluku tog Međunarodnog suda pozdravljaju oni od kojih se to i očekivalo tj. oni koji ne zastupaju interese Srbije, među kojima je i Sergej Trifunović sa svojim Pokretom slobodnih građana.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

- Pokret slobodnih građana pozdravlja presudu Tribunala kojom je Radovan Karadžić osuđen na kaznu doživotnog zatvora. PSG veruje da adekvatno sankcionisanje odgovornih za ratne zločine značajno doprinosi pomirenju, i da se osudama odgovornih pojedinaca skida teret krivice sa naroda i otvara prostor za normalan suživot na Balkanu. Verujemo da izostanak pravde u pojedinim slučajevima nije opravdanje da se pasionirano brane najgori pojedinci koji su svojim neodgovornim delovanjem doveli do krvavih sukoba i velikog broja nevinih žrtava - navodi se u saopštenju ovog pokreta.

Nije prvi put da Sergej pljune u lice srpskim liderima iz rata 90-tih godina koji su se borili za očuvanje i ostanak srpskog naroda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. 

Razne gadosti je svojevremeno iznosio i o generalu Ratku Mladiću, dok je, naprotiv, uvek podržavao one koji su nanosili zla Srbima.

Tako se svojevremeno fotografisao sa majicom sa likom Jovana Divjaka bivšeg ratnog generala Armije BiH.

Foto: printskrin/pixsell

On se tereti za zločine u Dobrovoljačkoj ulici 3. maja 1992. godine u Sarajevu, kada je napadnuta kolona JNA i kada su ubijena 42, a zarobljena 73 vojnika i civila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Lela

20.03.2019 18:10

Trifunovic je izdajica srpskog naroda.....

Nale

20.03.2019 18:15

Kako lije Sergej dospeo u Srbiju i dobio srpsko drzavljanstvo kada toliko prezire Srbe?

eliot123

20.03.2019 18:17

Čime se budala ponosi toga se pametan stidi. Uvek je bio šašav ali sad je totalno skrenuo.

Sofija

20.03.2019 18:21

Vise nista ni ne iznenadjuje sto se Sergeja tice .