"Opsada Predsedništva Srbije je TEROR nad demokratijom"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.03.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Nela Kuburović kaže da je današnja opsada zgrade Predsedništva Srbije u kojoj su učestvovali Boško Obradović, Dragan Ðilas, Borko Stefanović i ostale pristalice SzS, nezapamćen teror nad demokratijom, institucijama i građanima ove drzave.

RepublikaFoto: Tanjug
Nela Kuburović

Kuburović ih je u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu upitala da li su ih na fakultetima i sveučilištima čijim diplomama mašu učili da upadaju, ruše i unistavaju tuđu imovinu i državne institucije.

- Imovinu koju su platili građani Srbije, ti isti za čije se dobro vi navodno zalažete? Je li to demokratija i bolja i zdrava Srbija za koju se borite -, upitala je Kuburović, koja je i ministar pravde u Vladi Srbije.

Poručila je da Srbija neće biti zemlja huliganstva i nasilja, kakvom oni žele da je načine, ističući da to neće dozvoliti ni ovaj predsednik Srbije ni ova Vlada.

Kuburović je pozvala državne organe da “na nasilje ne odgovaraju nasiljem, ali da stave do znanja da će svako ko učini neki prekršaj ili krivično delo odgovarati u skladu sa zakonom”.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading