Vučić: Svi putevi oko Negotina izgledaće kao pista

Autor: Tanjug

Vesti

16.03.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksadnar Vučić najavio je danas da će biti obnovljene dve deonice puta Negotin - Zaječar, u dužini od 12,5 kilometara.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Radićemo puteve u ovom kraju. Dve deonice koje su loše na putu Negotin - Zaječar, od 12,5 km već su u planu. Tako da će sve da izgleda kao pista - rekao je Vučić novinarima nakon obilaska Rogljevačkih pimnica kod Negotina.

On je naveo da će u narednom periodu biti uloženo pet do sedam miliona evra u kraj između Smedovačkih, Rogljevačkih i Rajačkih pimnica, gde će biti uređeni putevi, odmorišta i autoparkovi.


Takođe, istakao je da Rajac svakako dobija vodovod i kanalizaciju, a da će se zatim raditi i projekat za Rogljevo i za Smedovačke pimnice.

- Promenićemo izgled ovog dela Negotina. Pokušavamo da deo ljudi ostane ovde, da žive i da mogu da zarađuju. To nije bio slučaj u prethodnih 70 godina - rekao je Vučić.

Konstatovao je da je kraj koji je posetio veoma lep, ali siromašan, te da su ulaganja neophodna

- Ja ću doći za četiri-pet meseci, da obiđem sve i vidim šta smo uradili i napravili. A, videće se šta smo ovde uradili i kako će Bor da izgleda, a kako je izgledao do pre nekog vremena - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Miki

16.03.2019 13:35

Vreme je da Istocna Srbija ne bude vise slepo crevo, po putnoj infrastrukturi.

Boki

16.03.2019 15:09

Tako treba svaka cast...

Mira

16.03.2019 15:39

Predsednik insistira na razvoju svake oblasti u Srbiji.

Lena

16.03.2019 16:14

Svaka cast predsedniku sto misli na svoje gradjane!