Slomićemo kičmu narko kartelima!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.03.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaplena 1,1 tone marihuane na Gradini bila je najveća na teritoriji naše zemlje u poslednjih desetak, a možda čak i 20 godina, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u Jutarnjem dnevniku RTS-a.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

Prema njegovim rečima, droga je potekla sa teritorije Kosova i Metohije i bila je namenjena turskom tržistu, a pet uhapšenih lica, državljani Srbije, "daju obrise ozbiljne organizovane kriminalne grupe".

Ministar je istakao da mu je drago što se dešava ono na čemu je insistitao, odnosno da borba protiv narko trgovine mora da bude najozbiljnija stvar u Srbiji.


- Kako za onu koja tranzitira, tako i za onu drogu koja ostaje u našoj zemlji. Dobro je što više nismo tako zanimljivo tržište i što najveća količina narkotika ne ostaje u Srbiji i ne truje našu decu, ali mi moramo da se dokažemo kao ozbiljan partner, da sprečimo da droga ni na koji način ne sme da dodirne Srbiju i da slomimo kičmu tim narko kartelima koji na najozbiljniji način ugrožavaju bezbednost dece širom sveta - rekao je ministar Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Boki

16.03.2019 08:34

Naravno tako treba svaka cast.

Andrijana

16.03.2019 08:35

Samo jako i hrabro.

Sanja

16.03.2019 09:09

Srbija ce definitivno odneti pobedu u borbi protiv kriminala i narko kartela.

Tifani Rok

16.03.2019 09:26

Bravo! Svim silama ćemo se boriti protiv narko kartela!