DRUGA RUNDA! Čanak nastavio sa napadima na Trifunovića: On je obično pseto, sa tom krpicom nemam šta da pričam

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

05.03.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ja sam video da se on toliko prestrašio. Ja sa tom krpicom i psetom, zato ga i zovem Fido, jer je on obično pseto, nemam šta da pričam", rekao je Nenad Čanak povodom nekoliko žustrih tvitova razmenjenih sa Sergejem Trifunovićem na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Zaratili: Nenad Čanak i Sergej Trifunović

Upitan da prokomentariše ovaj okršaj, Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) prvo je rekao da "nema nikakvog okršaja" sa Trifunovićem.

- Pošto ja ne idem na te proteste, čujem da je govorio loše o meni, i pošto ja u to ne verujem, u više navrata sam ga pozvao na društvenim mrežama da to potvrdi ili opovrgne, što on nije uradio - kaže on.

Inače, Nenad Čanak i Sergej Trifunović otpočeli su sukob pre nekoliko dana, kada je lider PSG-a prozvao socijaldemokratu da je "teško đubre", a sada se rat nastavio na Tviteru. Nenad Čanak sada objašnjava da se danas zbog skupštinskih obaveza našao u Beogradu, te je hteo da iskoristi priliku od Trifunovića uživo čuje šta zaista misli.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Trifunović protiva Čanka na mitingu u Novom Sadu

Sekretara poslaničke grupe NSRS, Bojana Pudara, koji živi u Beogradu zamolio je, dodaje, da mu pomogne da pronađe sedište Pokreta slobodnih građana, a sa njima dvojicom na adresu PSG-a uputio se i Čankov pomoćnik, koji mu pomaže pri kretanju, tvrdi on.

- Najavio nas je Pudar sat vremena ranije, nismo banuli - rekao je Nenad Čanak u razgovoru za "Blic".

 

 

On dodaje i da mu je Trifunović odmah rekao kako se neće rukovati, na šta mu je, tvrdi Čanak, odgvorio da ne mora da se rukuje, već da ponovi šta je govorio.

- Rekao je "Sve sam ja to rekao, ali neću da ponovim", rekao je i da ne pamti šta sve govori, a ja sam pitao: "Zar vama nije posao da pamtite?". On je rekao vi ste ono što ste govorili da je Milošević.

RepublikaFoto: Tanjug/J.PAP
Ne ostaje dužan: Nenad Čanak

Čanak je naveo i da se Trifunović "u međuvremenu vidno uznemirio", i da je seo na udaljeno mesto od svog posetioca.

- Pošto nije hteo da kaže šta je govorio, ja sam rekao da imam četvoro dece i petoro unučadi, da je uvredio moju porodicu i da to košta, i tako sam otišao, tu se sve završilo.

- Ja sam video da se on toliko prestrašio. Ja sa tom krpicom i psetom, zato ga i zovem Fido, jer je on obično pseto, nemam šta da pričam - zaključio je Čanak u razgovoru za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading