Putin prvi čestitao Vučiću!

Autor:

Vesti

13.02.2019

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin poslao je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem mu je čestitao predstojeći nacionalni praznik - Dan državnosti Srbije.

 
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dva državnika - Aleksandar Vučić i Vladimir Putin
Vučiću je danas primio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo,  saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

U pismu Vladimira Putina se navodi:

- Poštovani gospodine predsedniče, primite srdačne čestitke povodom nacionalnog praznika - Dana državnosti Srbije. U Rusiji se visoko cene odnosi strateškog partnerstva sa Srbijom. Sa zadovoljstvom naglašavamo da se saradnja između naših zemalja dinamično razvija u najrazličitijim oblastima.

 

 

Ruski predsednik je u pismu još jednom zahvalio Vučiću na toplom prijemu koji je priređen njemu i ruskoj delegaciji u Beogradu.

- Računam na nastavak našeg konstruktivnog dijaloga i zajedničkog rada na bilateralnoj i međunarodnoj agendi. Iskreno Vam želim dobro zdravlje i uspehe, a bratskom narodu Srbije - blagostanje i prosperitet - navodi se u pismu predsednika Ruske Federacije.

Predsednik Vučić je zahvalio predsedniku Putinu na čestitkama.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Sastanak Čepurina i Vučića o važnim temama

U razgovoru sa ambasadorom Čepurinom razmotrena su pitanja bilateralne saradnje i izraženo očekivanje da će Međuvladina mešovita komisija za saradnju da konkretizuje dogovore postignute prilikom posete predsednika Putina Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
maki

13.02.2019 09:47

Ocekivano od Putina. Rusija i Srbija su uvek bile prijateljske zemlje!

Ana

13.02.2019 09:56

Ovako to rade iskreni prijatelji.

sasa

13.02.2019 10:18

Pokazuje predsednik Rusije da nas jako ceni i postuje.

ana

13.02.2019 10:19

Veliko prijateljstvo postoji medju nama, stvarno nam je jako bitno sto se medjusobno cenimo.