PALO OFIRANJE! Ivan Ivanović opleo po predsedniku PSG: Sergej je neradnik, neće taj na posao kad dođe leto

Autor: Tanjug

Vesti

12.02.2019

19:29

Voditelj Ivan Ivanović u intervjuu za list Danas isprozivao je glumca i predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da je neradnik. Na pitanje novinara šta misli o ulasku Trifunovića u politiku, on je rekao da će biti teško kada dođu letnji meseci i vreme godišnjih odmora.

Tanjug
Ivan Ivanović

- Nije tajna da smo Sergej i ja u jako dobrim odnosima. On ima strašnu energiju i dosta dobrih ideja, ali možda nije razmislio o tome koliko radne discipline treba da bi se čovek ozbiljno i na visokom nivou bavio politikom. Bojim se da će biti pred velikim iskušenjem kada dođe leto i vreme za odlazak na more. Nažalost, i on prolazi kroz tabloidno blato, a paranoja vlasti je do te mere velika da on čak ne sme da se slika ni sa upravom svog omiljenog kluba, a da to ne bude dovedeno u negativan kontekst - poručio je Ivanović.

Možda nije razmislio o tome koliko radne discipline treba da bi se čovek ozbiljno bavio politikom

Ivan Ivanović, voditelj

Da osim tvitovanja ne radi ništa drugo u životu, primetila je i dramska spisateljica i profesorka na FDU Biljana Srbljanović.

- Sergej je takođe ozbiljan degenerik i za posao, zato ga više i ne vidite u pozorištu jer je budala koja ponižava kolege, maltretira ih dok rade i beži sa proba i predstava dok laže da leži kući bolestan. Tako da, kad vam kaže da će doći na protest, pa ne dođe jer je bolestan, laže vas, govno, to mu je uvek bio manir i to su sve sitne stvari sitnoga čoveka - napisala je Srbljanovićeva na Fejsbuku.

 

 

Slično je govorio i profesor FPN Rade Veljanovski po napuštanju PSG zbog izbora Trifunovića za predsednika.

- Daleko da je to čovek koji može da vodi neku ozbiljnu političku organizaciju. To su sasvim druge stvari - tvrdi Veljanovski.

Sergej je ozbiljan degenerik i za posao, zato ga više i ne vidite u pozorištu

Biljana Srbljanović

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić za Srpski telegraf kaže da iza imidža neradnika ipak stoje opasne namere.

- Moj utisak je da je Sergej Trifunović instaliran u politiku da bi svojim primitivnim i cirkuskim ponašanjem obesmislio opozicioni aktivizam i kako bi se ruinirala najvažnija institucija demokratskog društva - izbori. Iz toga izvlačim zaključak da iza Trifunovića stoje ljudi opasnih namera - zaključuje Krstić.

Komentari (19)

Loading
Strahinja

12.02.2019 20:08

Sergeja više niko ozbiljno ne shvata, jedino je stručnjak kad treba neki cirkus da se napravi.

Mikan

12.02.2019 20:12

Bolje da se drzao glume. Sad vise nije ni za jedno ni za drugo

sasa

12.02.2019 20:38

Trifunovic se bas zaigrao politike, ali sve je to na kratke staze.