Vesić poklopio Đilasa zbog njegove izjave da treba da podnese ostavku jer je pao sneg!

Autor: Republika

Vesti

26.01.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić odgovorio je danas Draganu Đilasu na poziv njegovog Saveza da “gradonačelnik Radojičić i zamenik gradonačelnika podnesu ostavke zato što je pao sneg”.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

“Odavno je poznata Đilasova bolesna želja da se po svaku cenu dočepa Beograda. Ako već ne može na izborima, jer ga narod neće, Đilas bi to na silu na ulici ili šireći laži,” rekao je Vesić.

“Đilas veruje da smo zaboravili 2012., 2011. i 2009. kada je za vreme snežnih padavina bio haos u Beogradu, baš u vreme kada je ovaj tajkun bio gradonačelnik. Da li je zaboravio kako se 11. decembra 2012. godine izvinjavao građanima zbog kolapsa u javnom prevozu? Da li seća kako je 2012. godine pozivao građane da čiste sneg jer gradske službe to nisu bile u stanju da urade? Da li se seća gde je tada nestalo 11 hiljada dnevnica za ljude koji sneg nisu očistili, a polomili su skoro tri hiljade lopata a ostale odneli kući!? Da li se Đilas seća 2011. godine kada je zbog njegove nesposobnosti da očisti Grad policija obustavila saobraćaj na autoputu kroz Grad i preusmerila automobile na obilaznicu na kojoj je došlo do kolapsa a za čije cišćenje je upravo on bio zadužen.

Za vreme vlasti tog nesposobnog tajukuna u politici zatvoren je bio autoput za saobraćaj što se nije desilo nikada od kako je sagrađen. Te 2011. godine za vreme snežnih padavina tom nesposobnjakoviću se desilo da se zaledi čitav Brankov most pa je bilo više desetina udesa na 500 metara, Požeškom ulicom nije moglo da se prođe kao ni Košutnjakom, Surčin je bio odsečen od Beograda kao i naselja Padinska skela, Vrbovski, Zrenjaninski put, Jabučki rit, a bile su blokirane okretnice u Čingrijinoj, nisu radile linije javnog prevoza prema Učiteljskom naselju i Medakoviću. Da li je Đilas zaboravio kako je sa svojim bahatim saradnicima pretio načelniku Zimske službe i vozačima Beograd puta da će da ih hapsi jer nisu dovoljno spustili raonike čisteći ulice?

Foto: Public
Dragan Đilas

Te 2011. godine preko 70 linija gradskog prevoza je bilo otkazano i to je najveći kolaps javnog prevoza u Beogradu, a trole su presumeravane. Đilas stvarno misli da smo zaboravili da je dok je bio gradonačelnik ukinuo zimske i letnje gume u GSP i naterao gradskog prevoznika da kupi MS, univerzalne gume”, pitao je Vesić i dodao da je “Djilas tada imao sreću jer ga opozicija bila odgovorna i nije ga prozivala zbog elementarnih nepogoda i činjenice da je pao sneg već zbog malverzacija koje je izvršio dok je bio gradonačelnik”.

“Mogu da razumem bolesnu želju Dragana Đilasa da se dočepa mesta gradonačelnika bez izbora. Kada pročitam u današnjim medijima kako je oteo državnu zemlju oko svoje vile na Dedinju uz sve ono što javnost zna šta je radio dok je bio na funkciji jasno je zašto mu je vlast ponovo potrebna. Ne mogu da razumem bolesnu potrebu da se raduje svakoj elementarnoj nepogodi ili svakoj nesreći nadajući se da je zbog toga korak bliže vlasti. Zato njegov današnji zahtev pokazuje suštinu njihove politike po kojoj svima treba da bude gore da bi Djilasu bilo bolje. Na njegovu žalost vlast se dobija i gubi na izborima a on tu nema nikakve šanse. Zato mu trebaju ulica i nasilje”, poručio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Nikolina

26.01.2019 10:47

Pa zna se kako se cistio sneg za vreme vladavine Djilasa,narod je cistio,bruka i sramota sta taj covek sada prica

Marina

26.01.2019 10:48

Putari su vredno radili cele noci da bi gradovo bili cisti,svaka cast

Zoka

26.01.2019 10:49

Lepo mu je rekao! Ko jos moze da utice na vremenske prilike!

Sara

26.01.2019 10:50

Vesić uvek odgovara argumentovano. Tako da tajkun Đilas može samo da se nervira. Jadan je on kad nekoga poziva na ostavku zbog elementarne nepogode, to govori koliko je nemoćan.