Uleteli u mećavu i spasili joj život: Srpski vojnici spasili ženu koja je zaleđena ležala u snegu!

Autor: Republika

Vesti

26.01.2019

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Vojske Srbije spasili su život ženi iz Resavice, koja je bez svesti ležala nepomično u snegu u blizini Intervidovskog poligona "Pasuljanske livade".

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA
Ilustracija

Po prijemu obaveštenja od slučajnog prolaznika da se u blizini poligona nalazi ženska osoba u snegu u nesvesnom stanju, komandant Intervidovskog poligona potpukovnik Nebojša Lojpur odmah je na lice mesta uputio starije vodnike prve klase Zorana Petrovića i Sašu Anđelkovića i desetara Srđana Stojanovića.

Oni su ženi, koja je pretrpela epileptični napad i izgubila svest, ukazali prvu pomoć i prevezli je do ambulante u Resavici, piše telegraf.rs.

Brzom reakcijom pripadnika Intervidovskog poligona "Pasuljanske livade" iz sastava Komande za obuku, spašen je jedan ljudski život, a pripadnici Vojske Srbije su još jednom pokazali da su uvek tu za sve građane naše zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading