POZIVA NA HAOS I KRV: Žestok okršaj Tadića i Sandulovića na protestu

Autor: Republika

Vesti

25.01.2019

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontoverzni biznismen Nikola Sandulović, redovni učesnik Đilasovih protesta i njegov lični protežer, imao je nedavno blizak susret sa liderom SDS-a i nekadašnjim predsednikom Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

Naime, Boris Tadić je pokušao da priđe Sanduloviću, a ovaj mu je tom prilikom poručio: “Nemoj da mi prilaziš, uhapsiću te čim dođem na vlast!”

- Boris Tadić i ja... susret 19.01.2019. na šetnji u Beogradu na protestu... Kada neko nema obraza i prilazi mi da mi pruži ruku... Naravno, nisam mu je dao... I obećao sam mu zatvor... kao i svim sadašnjim i bivšim lopovima jer sam ja čovek i političar koji ima reč i svoj stav - opisao je detaljno Sandulović ovaj susret.

Postavlja se samo pitanje kako to Sandulović planira da osvoji vlast imajući u vidu da je opsednut mržnjom prema aktuelnoj vlasti i predsedniku Aleksandru Vučiću i da je na svom profilu na Fejsbuku više puta pozivao na krvave nerede i haos u Srbiji!

Pored poziva na haos i krv, Sandulović je otišao toliko daleko da je rekao da će i sam učestvovati u tome. Očigledno je da opozicija na sve moguće načine pokušava da se domogne vlasti i ne mari za eventualno stradanje nedužnih građana pošto im je u glavi vlada samo jedna ideja - kako se dokopati vlasti i zgrnuti sebi novac u džep.

Lider Republikanske stranke Nikola Sandulović, opsednut mržnjom prema aktuelnoj vlasti i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, na svom profilu na Fejsbuku objavio je poruku kojom poziva na krvave nerede i haos u Srbiji!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Marica

25.01.2019 08:30

I jedan i drugi su isti. Nista lepo se od njih ne ocekuje.

rada

25.01.2019 08:32

Opozicija ne bira sredstva da se domogne vlasti.

cvele

25.01.2019 08:32

Zar ponovo vas stari recept, bager, paljenje skupstine, pljackanje policijskih stanica, napadi na policajce???

Tanja

25.01.2019 08:32

Pobice se, i sad oni da nam vode drzavu, propast.