"Đilasu nije padalo na pamet da gađa jajima RTS kad mu je donosio 70 miliona evra"

Autor: Tanjug

Vesti

19.01.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dragan Ðilas bi danas da gađa jajima RTS, ali mu to nije padalo na pamet kada su trgovinom sekundama na javnom servisu njegove firme ostavrile profit od preko 70 miliona evra", saopštio je večeras Pokret socijalista.

RepublikaFoto: Betaphoto/B.BOŽIĆ
Dragan Đilas

Pokret socijalista ističe da je svima jasno da se Dragan Ðilas ne zalaže za slobodu medija i da je još jasnije da bi ponovo da reketira i uređuje program RTS-a. 

Ðilasu, prema Pokretu socijalista, odjednom smeta RTS i njihova uredivačka politika, ali mu zato nije smetao RTS kada je trgovao reklamnim sekundama preko svojih privatnih firmi dok je bio direktor Tadićeve "izmišljene“ Narodne kancelarije. 

Za Ðilasa su slobodni i nezavisni mediji samo oni mediji koje on lično kontroliše i finansira, baš kao što mu je dobra i Srbija samo onda kada od nje može da otima, da reketira Telekom i PKB i krade parcele od dece za kuću "Velikog brata", ukazuje se u saopštenju. 

- Ðilas, Obradović i Jeremić bi da ponovo stiču milione na račun Srbije i srpskog naroda i zbog toga su spremni na sve, osim na izbore - kritikuje Pokret socijalista. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Petra

19.01.2019 17:34

Djilas i nece da gadja RTS, jer mu je nestalo jaja.

Ivan

19.01.2019 17:36

Pa kad je punio svoje dzepove naravno da mu nije padalo na pamet da to radi. Dokle ide njegova bahatost?

Gaga

19.01.2019 17:43

Djilasu lopove

Jovana

19.01.2019 17:51

Đilas opet pokazuje da je veliki manipulator i da samo koristi ljude da ostvari svoje ciljeve.