(VIDEO) Pljuvali su Barbaru, a evo kako je novinarka N1 izveštavala sa protesta opozicije

Autor:

Vesti

30.12.2018

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon bure koja se u javnosti podigla povodom izveštavanja novinarke Studija B Barbare Životić o protestu opozicije, vreme je da pogledamo "objektivno" izveštavanje novinarke N1 televizije, Ksenija Pavkov, koja je sa sinoćnjeg protesta euforično prenela utiske.

RepublikaFoto: youtube.com/ nikola pravedni
Ksenija Pavkov

- Čini mi se da je broj ljudi definitivno veći nego prošle sedmice. U jednom momentu kada je masa počela da skandira "Vučiću lopove" taj zvuk je definitivno bio gromoglasniji, od zvuka skandiranja prethodne sedmice - rekla je reporterka N1 koja je verovatno u džepu imala fonometar i na taj način izmerila nivo buke.

Podsetimo, na račun Barbarinog javljanja sa protesta bilo je mnogo uvreda i provokacija, a da li će se o ovom slučaju "objektivnog" izveštavanja pripovedati ostaje nam da vidimo.

Na protestu koji je bio održan u subotu u Beogradu ispred Narodnog pozorišta bilo je 3.250 ljudi, a na Slaviji 2.900. Daleko, daleko manje od "procena" a još dalje od želja opozicionih lidera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Ivana

30.12.2018 12:58

Kakva je ovo biserka.

Miloje

30.12.2018 13:04

Hahaha, pa, ova Ksenija je cirkus!

Mitar Odović

30.12.2018 13:32

@Miloje - Miloje:Nije ona kriva nego njeni nalogodavci.

Nemanja

30.12.2018 13:05

Sada ce je verovatno velicati, jer ce ima odgovarati njeno izvestavanje, takvi su to ljudi, ako im odgovara ono sto vide i cuju, branice te i velicati, ako ne napasce te.