Zavera kakvu Srbija ne pamti! Šiptari, Makedonci i zločinac Orić žele Vučićevu glavu!

Autor: Alo, Republika

Vesti

29.12.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naser Orić je optužio predsednika Srbije i izrekao gnusnu laž da Aleksandar Vučić želi da ga ubije, ali i tom prilikom otkrio koji su ga dobronamerni prijatelji upozorili na to.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Orić je objasnio da je dobio pouzdane informacije iz stranih obaveštajnih službi, a njegov glavni došnik bio je jedan makedonski obaveštajac. Orić je ispričao da su Vučić i direktor BIA razgovorali o njegovoj likvidaciji u jednoj kancelariji, a da je to došlo i do obaveštajca iz Makedonije.

Ubrzo posle toga, dodao je, ta saznanja potvrdio mu je i kako je rekao "veoma uticajan Albanac" koji je bio u Hagu zbog zločina prema Srbima.

- Od jednog našeg zajedničkog prijatelja dobio sam informaciju gde je doslovno rekao da je u jednoj od kancelarija u Srbiji Vučić razgovarao sa direktorom BIA-e i rekao: 'Daj, bre, da završimo priču s tim Orićem'" - ispričao je Orić i time stavio do znanja da Makedonci, Albanci i tajne službe na tim prostorima, kao i strukture koje deluju na prostoru BiH, a koje Orića i dalje doživljavaju kao heroja, imaju samo jedan cilj, a to je da sateraju Srbiju u ćošak i sruše vlast.

 

 

Predsednik Vučić izjavio je ranije danas da bi tvrdnje Nasera Orića kako on, Vučić, hoće da ga ubije bile samo bizarne, da ne potvrđuju činjenicu da sa raznih adresa iz regiona neprestano stižu neke optužbe na račun Srbije i njenih vlasti.

Što se tiče Orića, primetio je da oni svakako nisu "ista fela":

- Ja, za razliku od Orića nisam ubica. Nisam nikome vadio oči, nisam nikog klao i više bih voleo da mene nema, nego da moram nekoga da ubijem. Njega da ubijem, to je toliko sumanuto i bizarno da nemam komentar - rekao je Vučić novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Anja

29.12.2018 13:08

Ne damo mi našeg Vucka on nije ubica!

Boka

29.12.2018 13:16

Nemogu da verujem da i Makendoci od ovih me ne cudi...

Boza

29.12.2018 13:16

Svi su protiv pravde srbije i vucica

sasa

29.12.2018 13:16

Oni su toliko losi ljudi da su na sve spremni.