DAČIĆ: Nervoza zbog mog predloga o Kosovu sve govori

Autor: Tanjug

Vesti

10.08.2017

15:39 >> 15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić smatra da je moguće da sva nervoza koju je izazvao njegov predlog o razgraničenju na srpsko i albansko najbolji pokazatelj kojim putem bi trebalo da idemo.

RepublikaFoto: Tanjug
Traži razgraničenje na Kosovu: Ivica Dačić

- Dobro je što je u javnosti pokrenut dijalog o Kosovu i što se čuju različite ideje. Zanimljivo je, a to je primetio i predsednik države Aleksandar Vučić, da je dosad samo moja ideja o razgovorima o razgraničenju na ono što je srpsko i ono što je albansko izazvala veliku nervozu na mnogim stranama - rekao je Dačić za Sputnjik.

- Možda je sva ta nervoza koju je izazvao moj predlog i pokazatelj kojim putem bi trebalo da idemo i kako da dođemo do rešenja kojim će sve strane biti nezadovoljne - rekao je on.

Jer, naveo je on, samo jedno takvo rešenje će istovremeno obezbediti trajan kompromis za budućnost.

- O detaljima plana razgovaraću sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kad unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji postane institucionalizovan - najavio je Dačić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading