Vesić: Ðilas nije tajkun, već jedna obična secikesa!

Autor: Tanjug

Vesti

12.12.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS, Goran Vesić, zapitao je danas da li je moguće da su sve laži, bes i protesti Dragana Ðilasa samo zbog toga sto je ostao bez nelegalne garaze i sto nije sa svojim mentorom Šolakom uspeo da kupi dve televizije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

U izjavi medijima, povodom tvrdnje Ðilasa da je predsednik Srbije Aleksandar Vučic, tokom boravka u Abu Dabiju spavao u hotelu u kojem jedna noć košta 10.000 evra, Vesić pita da li je moguće da je tajkun Ðilas toliko nesrecan zato sto vise ne moze da otima i puni dzepove.

- Razumemo da pati sto ne moze jos pola milijarde evra da nakrade, da mu je tesko zbog toga sto je ostao bez dve televizije. Sve to razumemo, jer on je tajkun koji narod dozivljava kao ovce za sisanje, a nocu umesto ovaca, broji kes da lakse zaspi. Pravi tajkun - naveo je Vesić.


Ali, da toliko besmislenih laži iz njega izbija svaki dan zbog otetog protivpozarnog prolaza, to nam govori nesto drugo, smatra Vesić.

- Nije Ðilas nikakav tajkun. Ne. On se preobogatio jer mu je to omogucila njegova ekipa koja je bila na vlasti i s njim delila profit, razni Jeremici, Dusan Petrovic i slicno. Ali to ato Ðilas rida suze zbog jednog protivpozarnog prolaza, to nam govori da on nije nikakav opasan kalibar. Dragan Ðilas je jedna obicna secikesa. A narod takve najvise prezire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Vladimir

12.12.2018 16:45

Navikao Đilas da radi šta hoće,ali otkad više nije u mogućnosti da se tako ponaša,on onda svakog vređa i napada.

halid

12.12.2018 17:19

Obican lopov novca gardjana.

Luka

12.12.2018 17:43

Djilas je jedna obicna lopovcina

Dejan

12.12.2018 17:57

Pokvaren je i prljav kao donji veš Đilas!