Radun razvalio opoziciju: Mislite li da je slučajno što su Karanovićeva i Vujošević na čelu protesta?!

Autor: Republika

Vesti

07.12.2018

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički analitičar Branko Radun ukazao je na svu perverziju protesta koji je za subotu najavio Savez za Srbiju, a na kome će govoriti osvedočena protivnica svega što je srpsko Mirjana Karanović i Duško Vujošević.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branko Radun

U kratkom tvitu koji je objavio na svom nalogu, Radun je ocenio je to što su pomenuta Karanovićeva i Vujošević na čelu opozicionog protesta znak da je reč o promeni svesti Srba po NATO matrici.

- Da li mislite da je Mira K. koja tvrdi da su Srbi genocidni ili Dule V. Koji kaže da nije Srbin već Crnogorac al se stidi Srba u ratu i da su Srbi krivci za ratove slučajno na čelu protesta - postavio je retoričko pitanje Radun, da bi potom konstatovao:

- Ne oni su deo projekta promene svesti po NATO matrici. Prelomi mozak Mashane - napisao je Radun.

Podsetimo, u delu javnosti koji se smatra opozicionim došlo je do oštre polemike upravo zbog izbora govornika na zakazanom protestu.

Tako je Dragan Maršićanin, iz opozicione Demokratske stranke Srbije ranije danas ironično napisao da "Majke Srebrenice" pružaju podršku protestu opozicije.

O tome je, podsetimo, Republika.rs, već pisala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading