Vesić otkrio kako ga je Đilas napao!

Autor: Tanjug

Vesti

30.11.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, izjavio je da je šef odborničke grupe Savez za Srbiju, Dragan Đilas, danas u gradskom parlamentu bio vrlo nervozan, da mu se unosio u lice i pretio.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

- Rekao mi je nemoj da mi se obraćaš, platićes mi sve, a to su čuli i odbornici koji su se nalazili pored mene, rekao je Vesić novinarima u holu Skupštine grada.

Vesić je rekao da se Đilas obratio i jednom od odbornika rečima reci ime da te zapamtimo.

- A onda kad je shvatio šta je izgovorio, izašao je za govornicu i rekao "Pa da zapamtimo kome da repliciramo - dodao je Vesić i zaključio: "Dragan Đilas je danas bio vrlo nerzovan. Ne znam zašto je bio nervozan, ali mi je zapretio, uneo mi se u lice, a to nema pravo da radi i to su mogli svi da vide".

Početak zasedanja Skupštine grada Beograda danas je obeležio verbalni sukob Vesića i Đilasa, koji se, nakon izglaganja za govornicom, u prolazu obratio Vesiću.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

U skupštinskoj sali nije se najbolje čulo šta je Đilas rekao zameniku gradonačelnika, koji je ustao sa svog mesta i upitao Đilasa: Kome pretiš, kako te nije sramota?.

U raspravu su se uključili odbornici vladajuće većine, koji su rekli da se Đilas unosio u lice Vesiću i pretio mu rečima: Platićeš mi za sve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Miloš

30.11.2018 14:46

Ni za šta nije Đilas ni sposoban osim da preti i ponaša se nasilno.

mara

30.11.2018 14:51

sta se moze ocekivati od coveka kakav je Djilas.

Jovica

30.11.2018 14:53

Sta se od ljudi kao sto je Djilas drugo pa ocekuje,strasno!!!

Jelica

30.11.2018 14:54

Nasilnici iz Szs, šta koga čudi..