Jedini odbornik Vuka Jeremića u Pančevu prešao u Srpsku naprednu stranku!

Autor: rtvpancevo.rs

Vesti

28.11.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbornica u Skupštini Grada Pančeva, dr Dubravka Šarac Minić, kao jedina koja je zastupala Narodnu stranku Vuka Jeremića, danas je postala član Srpske napredne stranke. Dr Šarac Minić je ranije iz Demokratske stranke prešla u NS.

Dr Šarac Minić odluku je donela posle tročasovnog saslušanja Jeremića, koji je pred sudom u Njujorku potvrdio da je boravio u apartmanu 78B jedne od Trampovih zgrada (Trump World Tower Condos), u kojoj se i sastao sa Patrikom Hoom, bivšim ministrom unutrašnjih poslova Hongkonga, protiv kojeg su SAD povele postupak zbog sumnje u umešanost u međunarodnu korupciju.

Dr Šarac ističe da niti jednom intelektualcu u Srbiji nije mesto u stranci koja se udružuje sa rijaliti Lepomirima, a kamoli u stranci koju predvodi lice kojem na račun novac uplaćuju osumnjičeni za međunarodnu korupciju i trgovinu oružjem afričkim zemljama.

Kao paotriota, ona je naglasila da je Srpska napredna stranka jedina u Srbiji sposobna da stane na put korupciji i kriminalu, koju lideri Saveza za Srbiju simbolizuju, što se pred sudom u Njujorku upravo dokazuje.

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Grada Pančeva Željko Sušec kaže da prelazak dr Šarac Minić u SNS nije ništa novo i za čuđenje, te da se to podrazumeva.

On je naglasio da udruženi mafijaški Savez za Srbiju čine političari koji su se pokazali na nesreći naroda, uništavajući i pljačkajući Srbiju i njene građane, a potom je naveo Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i celu Demokratske stranke, kao i Boška Obradovića, koji nije imao priliku, kaže Sušec, da se dočepa državne kase, ali su mu apetiti i želja izrazito vidljivi i veliki.

Sušec naglašava da Obradovićevi poslanici, ne birajući sredstva, pozivaju na krvoproliće u Srbiji, samo sa jednim ciljem, da bi se dokopali vlasti i da bi zasitili svoje pljačkaške apetite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Nole

28.11.2018 16:02

Preci ce ih ko zna koliko..

sasa

28.11.2018 16:03

Covek se uci dok je ziv,videla na vreme da ima posla sa lopovima i lazovima.

Sneska

28.11.2018 16:09

Pobego covek od svetskog lopova.

Boki

28.11.2018 16:15

Konačno je shvatila gde su prave vrednosti.