Predsednik Vučić: Milan Radoičić nije ubio Olivera Ivanovića

Autor: Republika

Vesti

26.11.2018

20:00 >> 19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da su ubili Milana Radoičića pre dva dana, ko bi dokazao da on nije ubio Olivera Ivanovića", upitao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje u vezi sa slučajem Milana Radoičića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Milan Radoičić

Vučić je naveo da je Radoičić, koji je od strane nekih stranih služni i od strane nekih medija označen kao ubica, prihvatio poligrafsko ispitivanje, za razliku od nekih u Srbiji koji u pojedinim ranijim slučajevima to nisu želeli, i da je prošao poligraf.

Milan Radoičić nije ubio Olivera Ivanovića i srpska policija, dodao je, od danas može sa sigurnošću to da tvrdi. 

- Ne samo da ga nije ubio, nego nije učestvovao ni u organizovanju, logistici, pomaganju, podstrekavanju. I šta ćemo sad? - upitao je predsednik.


Kako je rekao, kada ne bi više bilo Radočića, onda bi mogli da nađu nekog ko će da prizna da je povukao oroz, pošto Radoičih nije mogao.

- A, onda zakačićemo zvaničnom Beogradu, imaćemo dovoljno podrške od protivnika vlasti u Beogradu... Poput Ðilasa, koji kaže da su isti Beograd i Priština. Na takve oni računaju, da mogu u svakom trenutku da kažu - on je, Radoičić ubio... Ko bi nas tu oprao... - rekao je Vučić.

Govoreći o ubistvu Olivera Ivanovića, predsednik Vučić je rekao da je on ubijen na isti dan kada su raspisani izbori u Beogradu i da je neko birao poseban momenat i trenutak i da će se ustanoviti zašto. 


Podsetio je i da je Radoičić već ispitan, još 21. februara ove godine, u Kosovskoj Mitrovici. 

Pre dva dana su hteli da ga ubiju, došli su, kaže, sa 52 čoveka na glavni ulaz i sa još 25 u garaži i dvadesetak njih u logistici. 

Dodaje i da je ucenjivan i drugi čovek, pripadnik narko-klana koji je uhapšen po poternici Crne Gore i da je njemu nuđeno da optuži Radoičića kako bi upakovali celu priču i optužili zvanični Beograd. 

Ukazao je da je Milan Radoičić bio uvek prvi na braniku severne Mitrovice i da je bio čovek broj jedan za odbranu severne Mitrovice. 

Sad kada, kako je primetio, "nema" Radoičića, onda je tu Ivanovićeva sekretarica, kojoj je, inače, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, uz obrazloženje da je osumnjičena za "pomaganje u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo".

- Zamislite da je sekretarica htela da ubije svog šefa... Je l'' vi verujte.. da je ona učestvovala u zaveri i sve su lepo upakovali... - primetio je.

Na pitanje zašto je izabran ovaj tajmnig za krizu na Kosovu i Metohiji, Vučić je istakao da je to zato što u Prištini vide da Srbije neće da odustane, a oni bi želelil da po svaku cenu dobiju priznanje.

- Neće ga dobiti nikada - ponovio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Filip

26.11.2018 19:39

Srbija ce pronaci prave ubice.

milan

26.11.2018 19:40

Apsolutno čovek nema nikakve veze sa tim ubistovm.

Ana

26.11.2018 19:40

Predsednik ima pravo.

Kosovka devojka

26.11.2018 19:46

Maltretiraju nase ljude I hapse po laznim optuzbsma....jer....Albanci zele da ih uklone jer ih se plase...jedani su od onih koji mogu da im se suprostave uz mnogobrojnu podrsku