SNS VRŠAC: Propala vršačka opozicija nastavlja da obmanjuje javnost

Autor: Republika

Vesti

20.11.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS Vršac, reagujući na saopštenje DS, ističe da potpredsednica DS i odbornica u Skupštini Grada Vršca Dragana Rakić nastavlja sa klevetama, manipulacijama i obmanjivanjem javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Gradonačelnica Dragana Mitrović

"SNS ponavlja da se ne meša u uređivačku politiku medija za razliku od DS i Saveza za silovanje i vešanje, koji saopštenjima na iste pokušavaju da utiču.

Odbornica Rakić, čija stranka ima uporište u biračkom telu na nivou statističke greške, a u Vršcu okuplja svega petoro aktivista, mesecima vodi hajku u medijima i na društvenim mrežama protiv Vršca, gradonačelnice Dragane Mitrović i Vrščana, iznoseći najprljavije laži kako o gradu tako i o njenim sugrađanima. Ona, njena stranka, i Savez za silovanje i vešanje kome pripadaju, su ti koji zastupaju politiku progona neistomišljenika.

Građani su imali priliku da se uvere kako je DS upravljala gradom, a posledice takve pogubne politike i danas se odražavaju na njihov svakodnevni život, posebno na najosetljivije kategorije kao što su penzioneri.

Foto: Tanjug

Zašto potpredsednica DS Dragana Rakić nije rekla da su je zabolele ove činjenice, iznešene od strane SNS, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Vršca, umesto da se krije iza nekakvog besmislenog saopštenja. Možda bi DS i Savez za silovanje i vešanje da ukinu članovima drugih stranaka slobodu govora i izražavanje mišljenja, osnovna prava  zagarantovana Ustavom.

Istupanje u javnosti tajkunskih marioneta okupljenih u Savezu za silovanje i vešanje, može da se okarakteriše kao najobičnije licemerje i demonstracija politike mržnje i linča. Kako drugačije okarakterisati njihovo istupanje u javnosti i upućene pretnje silovanja premijerke i vešanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić na terazijama?

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Premijerka Ana Brnabić

Rukovođeni mržnjom nastavljaju da zastupaju stavove kojima se nipodaštavaju sve tekovine i vrednosti demokratskog društva.

Građani su odavno prezreli takvu politiku, a šta o njoj misle iskazali su na izborima", stoji u saopštenju SNS u Vršcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
sasa

20.11.2018 16:13

Opozicija nista drugo ni ne zna.

Jovana P

20.11.2018 16:16

Jedina politicka ideja opozicije je da lazu narod i da ne biraju nacin na koji ce da otmu pare iz drzavne kase. Zato su izgubili svu podrsku naroda.

Captainsrki

20.11.2018 16:21

Opozicija radi jedino sto ume-laze i obmanjuje.Zato se nalazi na politickom dnu!

Vasilije

20.11.2018 16:26

Opozicija na svasta lici, osim na politicku organizaciju.