VUČIĆU SE DIVE I NEPRIJATELJI: On je mašina! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

27.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

VUČIĆU SE DIVE I NEPRIJATELJI: On je mašina! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: TANJUG/J. Ilić

Aleksandar Vučić

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 27. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

DIVE MU SE I NEPRIJATELJI: Vućić je mašina!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je mašina! U ovome se slažu svi sponzori sramne rezolucije o Srebrenici koji su, uprkos pretnjama članicama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, navukli tek 84 glasa za, dok je čak 109 zemalja bilo protiv ili uzdržano.

Sve je to posledica natčovečanske borbe srpskog predsednika koji je uspeo nemoguće: da zemlje sa 5,2 milijarde stanovnika privuče na našu stranu i ostvari ogromnu moralnu pobedu pred očima celog sveta.

ŠOLC I MAKRON SE SAGLASILI: Ratni plan protiv Putina!

Nemačka i Francuska razrađuju strategiju za direktan konflikt s Rusijom ukoliko stvari krenu po zlu na ukrajinskom frontu, a taj sukob mogli bismo da vidimo već u drugoj polovini ove godine.

Kako se može čuti među zapadnim diplomatama i pročitati u poslovično dobro obaveštenim zapadnim medijima, kancelar Olaf Šolc i predsednik Emanuel Makron svesni su da je đavo odneo šalu i da je ukrajinska vojska u perspektivi pred kolapsom. Ukoliko to postane realnost, a sva je verovatnoća da će postati već u nekoliko narednih meseci, realnost će postati i slanje NATO trupa u Ukrajinu, a te trupe bile bi mahom sastavljene od vojnika evropskih zemalja.

UŽAS U NOVOM BEČEJU: Pregazio trudnicu sa dvoje mališana!

Vozač mercedesa Milorad M. (42) uhapšen je nakon što je preksinoć oko 21 sat usmrtio Moniku Isakov (36), koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, i teško povredio njenu ćerku (11). One su na putu između Novog Bečeja i Kumana bile na biciklima, kao i Monikin sin (13), koji, srećom, nije teže povređen.

DŽEJOVOG BRATA DŽAMBU NOVI DŽIP ODVEO U SMRT: Ispovest vlasnika dorćolskog kafića!

Iso Lero, poznatiji kao Džamba, nije bio klasičan lik iz podzemlja, nije bio reketaš, a prijateljima i ljudima van sveta kriminala bio je spreman i dušu da da, kaže Radovan Ciga Simenović, čovek koji je na Dorćolu držao kultni kafić "Arkade", u kom se skupljala elita iz svih sfera društva.

TOŠIĆ ISKREN: Bežim od razvoda ko đavo od krsta!

Jelena Karleuša i Duško Tošić su u centru pažnje javnosti zbog teških pregovora oko sporazumnog razvoda braka, do kojeg još nije došlo, što je navelo da se prvi put oglasi i fudbaler po ovom pitanju. Iako je Jelena o ovoj temi istupala u javnosti više puta, Tošić se oglasio tek sad, nakon 2022, kada je Karleuša nagovestila razvod, te otkrio da, uprkos sastancima koje su imali, nisu uspeli da postignu dogovor. Naime, Tošić je izjavio da i dalje pokušava da izbegne razvod po tužbi, s obzirom na to da bi to bilo traumatično iskustvo za sve uključene, posebno za njihovu decu, te se nada da će uspeti da postignu sporazum u narednom periodu, što bi bilo u interesu svih.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 27. maj 2024. godinu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
Miki

27.05.2024 07:04

Više ne znamo šta opozicija hoće od njega.

Miki

27.05.2024 07:05

Možemo samo da kažemo svaka mu čast

Goran

27.05.2024 07:05

Mora da mu se dive kada je najbolji!

Aca

27.05.2024 07:05

Piše se sve i svašta razne laži i bljuvotine nema predaje