"KAD POMISLIŠ DA NE MOGU DA PADNU NIŽE ONI TE DEMANTUJU"! Jovanov: Đilas je pomahnitao od mržnje prema Vučiću!

Autor:

Vesti

24.05.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenko Jovanov se oglasio na svom Iks nalogu gde je oštro reagovao na izjavu Dragana Đilasa.

"KAD POMISLIŠ DA NE MOGU DA PADNU NIŽE ONI TE DEMANTUJU"! Jovanov: Đilas je pomahnitao od mržnje prema Vučiću!

Foto: Tanjug/AP

Narodni poslanik Milenko Jovanov je reagovao na izjavu Dragana Đilasa koji je sa podsmehom izjavio da predsednika Aleksandra Vučića treba dočekati na balkonu kao i sportiste posle pobeda. 

Jovanov je oštro odbrusio Đilasu konstatujući da su pripadnici opozicije pomahnitali od mržnje prema predsedniku Srbije.

- Kad god pomisliš da ne mogu da padnu niže, oni te demantuju. Od mržnje prema  Aleksandru Vučiću potpuno pomahnitali...Šta je to tačno za sprdnju, a u vezi je sa predsednikovim nadljudskim naporima da osujeti ideju da nam se nametne žig genocidnog naroda? Šta je tačno sporno u tome da je u datim okolnostima postigao maksimum za ovu zemlju i narod i mnogo više nego što se iko nadao? Ne samo u Srbiji. Uzged, šta je veliki opozicioni lider, s tim u vezi, radio svih ovih nedelja za svoju zemlju? Koga je u svetu pozvao? Kome je objasnio poziciju svoje zemlje i posledice onako odvratne podvale u vidu nemačke rezolucije? Nikome. Umesto toga, prepucavao se danima sa Savom Manojlovićem, kao neka strina. Drži se ti @DraganDjilas sricanja tuđih govora, mada ni to ni na šta ne liči - napisao je Jovanov na društvenoj mreži Iks.

 

 

Dragan Đilas se često oglašava na društvenoj mreži Iks i neretko ismeva vlast i predsednika Srbije

Balkon za Vučića! Kad je moglo za košarkaše, košarkašice, Đokovića, vaterpoliste posle njihovih pobeda onda je red da se organizuje i za Vučića! - napisao je Dragan Đilas na Iksu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
Goca

24.05.2024 12:22

Đilasova retorika puna mržnje prema Vučiću samo produbljuje političke podele i pokazuje nedostatak konstruktivnog pristupa u opoziciji.

Strahinja

24.05.2024 12:22

Vucic se samo bori za Srbiju i njene gradjane

Mila

24.05.2024 12:22

Đilasovo ponašanje, obojeno mržnjom prema Vučiću, pokazuje neodgovornost i doprinosi štetnom političkom razdoru u društvu.

Ana Marija

24.05.2024 12:23

Djilasa ubija zloba!