SKANDAL NA OPOZICIONOJ TELEVIZIJI! Dok se Predsednik Vučić lavovski bori za svoju zemlju, voditelji na "Nova S" ga ismevaju (FOTO)

Autor:

Vesti

24.05.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić je ponosno branio boje Srbije tako što se ogrnuo našom zastavom, dok je jedan od voditelja jutarnjeg programa "Nove S" na sebe stavio peškir i posmevao mu se u jutarnjem programu!

SKANDAL NA OPOZICIONOJ TELEVIZIJI! Dok se Predsednik Vučić lavovski bori za svoju zemlju, voditelji na "Nova S" ga ismevaju (FOTO)

Foto: Printscreen/Nova S, FOTO TANJUG

Predsednik Aleksandar Vučić je juče prisustvovao sednici Ujedinjenih nacija gde se glasalo o rezoluciji o Srebrenici.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je juče rezoluciju o Srebrenici sa 84 glasa za, 19 protiv i 68 uzdržanih glasova.

Nakon što je usvojen predlog nacrta, predsednik Vučić ogrnuo se srpskom zastavom i usprotivio se zahtevu obezbeđenja UN da je skine. Ovim je srpski lider jasno poručio da mu "srpsku zastavu niko na svetu neće uzeti".

Predsednik se trobojkom ogrnuo uprkos zabrani i upozorenju predsednika skupštine.

- Pošaljite obezbeđenje slobodno, samo da vidim junaka koji će da mi uzme zastavu - poručio je jasno predsednik Vučić.

Dok se predsednik Srbije Aleksandar lavovski borio u Njujorku kako bi odbranio Srbiju, na televiziji "Nova S" u jutarnjem programu voditelj ga je ismevao tako što je ogrnuo peškir oko sebe.

Foto: Printscreen/Nova S

 

Time je aludirao na zastavu Srbije koju je predsednik Aleksandar Vučić ponosno ogrnuo na sednici.

Foto: Printscreen/Nova S

 

 

Za rezoluciju je bilo više uzdržanih i država koje su glasale protiv, ukupno, nego što ih je bilo za, odnosno za rezoluciju o Srebrenici glasalo je samo 43 odsto zemalja članica, dok je čak 57 odsto bilo protiv ili uzdržano.

Vučić: Hteli su da nas obeleže, ali nije im pošlo za rukom

- Kao što znate, nikada se nije desilo u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija da glasanje o pitanju genocida nije doneto jednoglasno.

Ovo se dešava po prvi put. Zato što su neki ljudi hteli da iskoriste svoju veliku političku moć da ispolitizuju ovu važnu temu i to su i učinili.

Rezultat je sledeći: 84 zemlje su glasale za rezoluciju, a 87 zemalja, koje su bile prisutne, nisu glasale za. U bilo kom parlamentu u svetu ovakav dokument ne bi bio usvojen. Ovo je jedino mesto na svetu gde je to usvojeno.

Oni koji su želeli da unize srpski narod nisu uspeli i nikada neće uspeti. Hteli su da nas obeleže, ali nije im pošlo za rukom i nikada neće.

Ponosan sam što sam danas imao priliku da branim pravo male zemlje, da govorim javno i glasno protiv onih veoma moćnih, ne vređajući nikoga.

Ovo je sada iza nas, radićemo i daćemo svoj doprinos očuvanju mira.

Na kraju, želeo bih da se zahvalim svima koji nisu glasali za ovu rezoluciju, ali i onima koji su glasali za, otvorili su nam oči.

Posebno se zahvaljujem srpskom narodu, koji se ujedinio kao nikada do sada.

Veoma sam ponosan što sam imao priliku da predstavljam zemlju hrabrih - istakao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (15)

Loading
Ana

24.05.2024 12:09

Voditelji na Novoj su trećerazredni.

Marko

24.05.2024 12:33

Šta se očekuje od strane televizije koja radi samo na štetu Srbije!

Ana

24.05.2024 12:35

Vucic je dokazao da je veliki patriota koji se bori za svoju otadzbinu.

Kronos

24.05.2024 13:28

Nema ovde skandala, Nova SS, NDH 1 i slični, po količini antisrpstva i mržnje postideli bi samog Gebelsa.