NOVE PRETNJE SMRĆU PREDSEDNIKU VUČIĆU! Osvanuo jeziv grafit u Čačku - POLICIJA TRAŽI POČINIOCE!

Autor:

Vesti

24.05.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadnute i prostorije SNS u ovom gradu!

NOVE PRETNJE SMRĆU PREDSEDNIKU VUČIĆU! Osvanuo jeziv grafit u Čačku - POLICIJA TRAŽI POČINIOCE!

Foto: Rina.rs

Nesvakidašnji incident dogodio se u Čačku kada su jezive preteće poruke osvanule naočigled djaka i gradjana na zidu Ekonomske škole u Gospodar Jovanovoj ulici u samom centru Čačka.

- Oslikan je grafit na kome piše "Smrt izdajnicima, Vučiću i Milunu". vidi ga ceo grad. Napisan je preko noći i nedvosmisleno je neko hteo da pošalje poruke smrtne pretnje gradonačelniku i predsedniku države - kažu za agenciju RINA očevici ovog skandaloznog čina.

Grafit je ispisan ispod murala tragično nastradala četiri mladića i đaka ove škole.

Tokom noći došlo je do još jednog incidenta, kada su zasada nepoznati počinioci napali prostorije Srpske napredne stranke u Čačku, gde su razbili ulazna vrata.

O celom slučaj obaveštena je čačanska policija koja intezivno traga za vinovnicima koji su nacrtali grafit ali i incidenta koji se sinoć dogodio u ovom gradu.

Podsećamo, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je raije da je uhapšen Dragan Mijatović iz Sombora, zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Republike, uhapšen je Dragan Mijatović iz Sombora i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati - navodi se u saopštenju MUP-a.

Najviši državni zvaničnici najoštrije su osudili pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na društvenim mrežama koje su usledile nakon atentata na premijera Slovačke Roberta Fica i pozvali nadležne organe da hitno reaguju.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading