"ĐILASOVE DNEVNIČKE BELEŠKE" Orlić o izjavi lidera opozicije

Autor:

Vesti

20.04.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozocija bojkotuje izbore koji su zakazani za 2. jun.

"ĐILASOVE DNEVNIČKE BELEŠKE" Orlić o izjavi lidera opozicije

Foto: ST/Tamara Pavišić

Potpredsednik glavnog odbora SNS, Vladimir Orlić, nije ostao ravnodušan na izjavu Dragana Đilasa koja je objavljena u listu Danas. Na društvenoj mreži Tviter, Orlić je citirao Đilasove reči iz tabloida, ističući njihovu kontradiktornost.

- "Dnevničke beleške" tajkuna Đilasa iz njihovog tabloida: "Vlast je u problemu ako bojkotujemo! A ja sam u problemu ako ne bojkotujemo.. U odboru moje stranke već stavili Marinikinu sliku u sredinu, umesto moje.. U problemu sam već, svakako.. Šta, ne radi mi tviter?! Mora bojkot! - napisao je Orlić na društvenoj mreži Iks.

 

 

Da podsetimo, opozocija bojkotuje izbore koji su zakazani za 2. jun, međutim, Miroslav Aleksić, lider pokreta "Srbija protiv nasilja" je istakao važnost učešća na predstojećim izborima, ističući da su upravo bojkotaši tražili ove izbore. Aleksić je naglasio da ne može prihvatiti argument da uslovi nisu dobri i da je potrebno sačekati da se promene, naglašavajući da će izborni uslovi biti drugačiji nego u decembru, kao i da postoji dovoljno vremena do izbora.

Aleksić je podsetio je Mariniku Tepić i bojkotaše da su predstojeće izbore upravo tražili oni.

Ako mi kažemo 'nisu nam dobri uslovi pa nećemo sad da se igramo nego čekamo da se nekad tamo promene pa da izađemo', ja ne mogu to da prihvatim! - rekao je Aleksić.

Sofija Mandić, savetnica Dragana Ponoša, odgovorila je na Aleksićeve tvrdnje ističući da je trebalo prihvatiti i održane izbore u decembru. Aleksić je na to uzvratio ističući da će uslovi za predstojeće izbore biti drugačiji, te da su tri zahteva za fer izborne uslove bila konsezus kako Srbije protiv nasilja, tako i koalicije NADA i ProGlasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (21)

Loading
Lela

20.04.2024 11:02

Toliko prica opozicije o izborima, a svesni su da ce opet izgubiti. Zivot pise romane.

Miki

20.04.2024 11:05

Na opoziciju samo treba pustiti Orlica.

Ana

20.04.2024 11:07

Ne moze opozicija ni sama sa sobom. Jedni u klin...drugi u plocu.

Kiki

20.04.2024 11:09

Vec se uplasio Djilas od neizbeznog poraza.