"PA IZBORE SMO TRAŽILI MI!" Aleksić udario na Mariniku, opozicija PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA!

Autor:

Vesti

20.04.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksić je istakao da će izborni uslovi biti drugačiji nego u decembru, kao da i imaju sasvim dovoljno vremena do izbora.

"PA IZBORE SMO TRAŽILI MI!" Aleksić udario na Mariniku, opozicija PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, ST/D. Kadić

Miroslav Aleksić, lider pokreta "Srbija protiv nasilja", nedavno je istakao važnost učešća na predstojećim izborima, ističući da su upravo bojkotaši tražili ove izbore. Aleksić je naglasio da ne može prihvatiti argument da uslovi nisu dobri i da je potrebno sačekati da se promene, naglašavajući da će izborni uslovi biti drugačiji nego u decembru, kao i da postoji dovoljno vremena do izbora.

Aleksić je podsetio je Mariniku Tepić i bojkotaše da su predstojeće izbore upravo tražili oni.

- Ako mi kažemo 'nisu nam dobri uslovi pa nećemo sad da se igramo nego čekamo da se nekad tamo promene pa da izađemo', ja ne mogu to da prihvatim! - rekao je Aleksić.

Sofija Mandić, savetnica Dragana Ponoša, odgovorila je na Aleksićeve tvrdnje ističući da je trebalo prihvatiti i održane izbore u decembru. Aleksić je na to uzvratio ističući da će uslovi za predstojeće izbore biti drugačiji, te da su tri zahteva za fer izborne uslove bila konsezus kako Srbije protiv nasilja, tako i koalicije NADA i ProGlasa.

U razgovoru sa voditeljkom N1, Aleksić je naglasio da su dali rok do 18. aprila za ispunjenje zahteva, dok je voditeljka istakla nedostatak vremena za promene. Aleksić je ponovio da su zahtevi bili konsezus i da su izborni uslovi ključni za učešće na izborima.

- Pa jesmo li ih prihvatili ako smo ušli u Parlament? Izborni uslovi će sigurno biti drugačiji nego u decembru! Ova tri zahteva su bila konsezus i to ne samo Srbije protiv nasilja, nego i koalicije NADA i ProGlasa! Pa i ja i Marinika smo govorili da su to uslovi! Kako nema vremena kad smo dali rok do 18. aprila? - naglasio je Aleksić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading