"VIHOR 2024" NA PEŠTERU! Sutra dan visokih zvanica!

Autor:

Vesti

18.04.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vežbi "Vihor 2024" učestvuju kopnena i vazduhoplovna komponenta Vojske Srbije i specijalne snage

"VIHOR 2024" NA PEŠTERU! Sutra dan visokih zvanica!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vojska Srbije

Dan visokih zvanica na združenoj taktičkoj vežbi s bojevim gađanjem "Vihor 2024" biće održan sutra na Privremenom poligonu "Pešter", najavilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Na vežbi "Vihor 2024" učestvuju kopnena i vazduhoplovna komponenta Vojske Srbije i specijalne snage, a prema brojnosti i raznovrsnosti angažovanih borbenih efektiva jedna je od najvećih i najsveobuhvatnijih koje Vojska Srbije izvodi, navodi Ministarstvo odbrane.

Dan visokih zvanica na vežbi biće održan sutra od 12 časova na poligonu "Pešter".

Da podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas ministra spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i saradnje Republike Surinam Alberta Ramdina, saopštio je Kabinet predsednika.

Predsednik Vučić će ministra spoljnih posova Surinama primiti u Palati Srbija (Bulevar Mihajla Pupina 2) u 12.00 sati.

I predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sastaće se danas sa ministrom spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i saradnje Surinama Albertom Ramdinom.

Sastanak je najavljen za 12 i 45 sati, u Narodnoj skupštini, najavljeno je iz pres službe Skupštine.

Takođe, Vučić će primiti i akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora danas, 18. aprila u Palati Srbija (Bulevar Mihajla Pupina 2), saopštio je Kabinet predsednika.

Podsećamo, predsednik Vučić će od 11.00 časova primiti prvo Ahmeda Almenhalija, novoimenovanog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata, a potom će akreditivno pismo predati Frančesko Marija Amoruzo, ambasador Suverenog Malteškog Reda.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading