MARINIKIN PAJTOS MAGAZINOVIĆ GLASAO ZA PRIJEM LAŽNE DRŽAVE U SE! Ima li iko ko je protiv Srbije, a da se ne druži sa Marinikom, Đilasom, Ponošem?!

Autor:

Vesti

17.04.2024

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin iz Sarajeva, i najverovatnije pajtos Marinike Tepić najavio je da će glasati za ulazak samoproglašenog Kosova u Savet Evrope.

MARINIKIN PAJTOS MAGAZINOVIĆ GLASAO ZA PRIJEM LAŽNE DRŽAVE U SE! Ima li iko ko je protiv Srbije, a da se ne druži sa Marinikom, Đilasom, Ponošem?!

Foto: instagram

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se sinoć iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini"!

Naime, podsećanja radi, predsedavajući Delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Saša Magazinović iz Socijaldemokratske partije Nermina Nikšića, Srbin iz Sarajeva, i najverovatnije pajtos Marinike Tepić najavio je da će glasati za ulazak samoproglašenog Kosova u Savet Evrope!

Foto: instagram

 

 

Magazinović nas je blagoizvoleo objašnjenjem, pa je post na Iksu naslovio "Članstvo Kosova u Savetu Evrope", i detaljno objasnio svoje pobude da glas da samoproglašenom Kosovu, koje Bosna i Hercegovina ne priznaje za nezavisnu državu.

- Glasaću na osnovu uverenja da svi građani Kosova zaslužuju mogućnosti koje pruža Savet Evrope, da i Albanci i Srbi i svi ostali konačno dobiju pristup Evropskom sudu za ljudska prava, da žive u demokratski naprednijem društvu nego što je danas, i da osete napredak u vladavini prava - poručio je Magazinović, naravno ograđujući se:

- U samom mišljenju se navodi da glasanje o članstvu Kosova u Savetu Evrope ne prejudicira stavove pojedinih država članica u vezi sa statusom Kosova.

A naše pitanje je sada jednostavno: Ima li iko ko je protiv Srbije, a da se ne druži sa Marinikom, Draganom Đilasom, Zdravkom Ponošem i ostalima?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading