VUČIĆ: Nova vlada za 10 do 15 dana, pre majskih praznika

Autor:

Vesti

15.04.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Da dočekamo vaskršnje praznike i veliki sabor sa Republikom Srpskom, sa novom vladom to bi imalo smisla - rekao je Vučić.

VUČIĆ: Nova vlada za 10 do 15 dana, pre majskih praznika

Foto: printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da očekuje da će nova Vlada Srbije biti izabrana za 10 do 15 dana, pre majskih praznika i da se sa novom vladom dočeka veliki sabor sa Republikom Srpskom.

- Da dočekamo vaskršnje praznike i veliki sabor sa Republikom Srpskom, sa novom vladom to bi imalo smisla - rekao je Vučić za Javni servis.

Vučić je napomenuo da može da bude manjih pomeranja, ali da se nada da poslanici neće da se ljude ako budu morali da rade za prvomajske praznike.

Vučić je istakao i da će osnovni cilj nove vlade biti zaštita vitalnih nacionalnih i državnih interesa i da će ostati na slobodarskom kursu.

Rekao je i da je bio zadovoljan funkcionisanjem stare vlade, ali da nekih promena mora biti.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra u dvodnevnoj radnoj poseti Bosni i Hercegovini.

Prvog dana posete predsednik će prisustvovati ceremoniji povodom prvog redovnog leta Beograd-Mostar na međunarodnom aerodromu Mostar, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Tokom posete predsednik Vučić prisustvovaće večeri sa liderima iz regiona koji učestvuju na mostarskom sajmu i sastaće se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (35)

Loading
Ena

15.04.2024 09:12

Ovo je dobra vest. Bez obzira na razne pritiske kojima je izložena, Srbija ne sme da stane.

Zlatko

15.04.2024 09:15

Nova vlada Srbije mora biti sastavljena od najkvalitetnijeg kadara da se uspesno izbori sa izazovima koji su pred nasom drzavom

Tara

15.04.2024 09:18

Nova Vlada biće oformljena pre majskih praznika!

Mila

15.04.2024 09:27

Sastav nove Vlade nas ocekuje za 15ak dana kako bi Srbina nastavila svoj put ka jos boljoj buducnosti