"DOSTA VIŠE LAŽI, KURTI SPROVODI GENOCID!" Petković poručio MALOM TIRANINU OVO!

Autor:

Vesti

14.04.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Petković je dodatno istakao da je manipulacija malog tiranina sramna, čime je jasno dao do znanja da su optužbe Aljbina Kurtija neosnovane i da se zasnivaju na neistinama.

"DOSTA VIŠE LAŽI, KURTI SPROVODI GENOCID!" Petković poručio MALOM TIRANINU OVO!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, nedavno je reagovao na optužbe lidera tzv. Kosova, Aljbina Kurtija, ističući da je dosta više laži i PR manipulacija. Petković je istakao da Kurti sprovodi genocid, terorizam i separatizam prema Srbima na KiM, te je istakao izveštaj UN od 1. oktobra 2020. godine, koji jasno pokazuje da je broj žrtava seksualnog nasilja na KiM dvadeset puta manji nego što to Kurti tvrdi. Ova reakcija direktno se osvrće na optužbe i spinovanje informacija koje dolaze iz tzv. Kosova.

- Dosta više laži PR! Kurti sprovodi genocid, terorizam i separatizam prema Srbima na KiM! A kad smo kod istine, izveštaj UN od 1. oktobra 2020. jasno pokazuje da je broj žrtava seksualnog nasilja na KiM dvadeset puta manji nego što Kurti tvrdi. Sramna manipulacija malog tiranina! - napisao je Petković na društvenoj mreži "Iks".

 

 

Petar Petković je dodatno istakao da je manipulacija malog tiranina sramna, čime je jasno dao do znanja da su optužbe Aljbina Kurtija neosnovane i da se zasnivaju na neistinama. Ova reakcija direktno oslikava stav Srbije po pitanju optužbi koje dolaze iz samoproglašenog Kosova i ističe važnost pravilnog informisanja javnosti.


Nakon što je ova reakcija objavljena, društvene mreže su preplavljene komentarima podrške i daljim osudama Kurtijevih izjava. Mnogi korisnici su istakli važnost istinitog informisanja i pozvali na prestanak manipulacije i širenja neistina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Lola

14.04.2024 17:30

Dosta nam je više Kurtija.

Iva

14.04.2024 17:31

Petković ga je dobro nazvao,mali tiranin.

Dragivoje

14.04.2024 17:32

Kurtijev teror i genocid nad srpskim narodom ne vide samo zapadne zemlje

Olja

14.04.2024 17:32

Svima nam je jasno šta Kurti radi.