"ČUVAMO SEĆANJE NA TEBE"! Danas je dve godine od nesreće u kojoj je poginuo Branko Gogić, oglasio se Rasim Ljajić!

Autor:

Vesti

10.04.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Godine prolaze, ali bol za prijateljem ne jenjava", navodi Ljajić u ispovesti.

"ČUVAMO SEĆANJE NA TEBE"! Danas je dve godine od nesreće u kojoj je poginuo Branko Gogić, oglasio se Rasim Ljajić!

Foto: Privatna arhiva, RTS/printscreen, ST/N. PANČIĆ

Prošlo je dve godine od stravičnog udesa u kojem je teško povređen Rasim Ljajić, predsednik SDPS-a i bivši potpredsednik Vlade Srbije. U toj saobraćajnoj nesreći izgubio je život Ljajićev bliski prijatelj i saradnik Branko Gogić.

"Godine prolaze, ali bol za prijateljem ne jenjava", navodi Ljajić u ispovesti.

- Fizički sam se odlično oporavio s obzirom na teške povrede koje sam zadobio. Nažalost, psihički oporavak je komplikovaniji, pre svega zbog Brankove smrti. I što vreme više prolazi, njegov gubitak postaje sve vidljiviji i utoliko teži. On je jednostavno bio nezamenljiv saradnik i neprocenjivo lojalan prijatelj - priča Ljajić za Kurir.

On navodi da se i dalje ne seća same nesreće, koja se dogodila 10. aprila 2022. godine na auto-putu kod Ražnja.

- Apsolutno ničega se ne sećam, imam potpunu amneziju. Išao sam na lice mesta više puta, razgovarao sa čovekom koji je prvi došao na mesto nesreće, ne bi li to bio neki okidač, da bi bar selektivno mogao nečeg da se prisetim, ali uzalud - priznaje on i dodaje da se seća samo trenutka kad je ušao u automobil Branka Gogića.

- Znam da sam rekao: "Auuu, što se vreme pokvarilo, juče je bilo baš toplo." Od tog trenutka se više ničega ne sećam, sve do momenta kad su me na kolicima vodili valjda na neko snimanje. Tada sam video svoje prijatelje ispred bolnice u Nišu i podigao ruku da ih pozdravim - navodi on.

Dodaje i da je sa porodicom Gogića u stalnom kontaktu.

- Iako je Bajram, neću ići kući, kao što to obično radim, ostaću u Beogradu jer smo se dogovorili da izađemo na groblje na dvogodišnjicu njegove smrti. U nedelju na Avali, a u Brankovu čast, organizujemo memorijalni turnir u malom fudbalu - poručuje on.

Ljajić u razgovoru za naš list kaže da ga je ovaj stravičan udes zauvek promenio, te da se trudi da živi sporije.

- Bilo bi nenormalno da me to nije promenilo. Naravno, kad se takve stvari dogode, shvatite da je sve relativno i prolazno. U jednoj sekundi se sve okrene naglavačke. Trudim se da živim sporije, koliko je to moguće dok se bavite politikom, i naravno da se ne nerviram za svaku glupost. Nije lako, ali bar se trudim - poručio je Ljajić.

SDPS dao čitulju

SDPS je dao čitulju Branku Gogiću.

- Danas, 10. aprila 2024. navršavaju se dve godine od kada nije s nama naš drug. kolega i prijatelj Branko Gogić.

Čuvamo sećanje na tebe - navodi se u čitulji.

Foto: Privatna arhiva

Čitulja

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading