"PONOSAN SAM ŠTO SAM IMAO PRILIKU DA RAZGOVARAMO O SVIM VAŽNIM PITANJIMA"! Vučić se oglasio nakon sastanka sa Makronom! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.04.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom sam sa zahvalio predsedniku Makronu na ličnom angažmanu kada je reč o očuvanju stabilnosti u našem regionu, napisao je Vučić na instagramu

"PONOSAN SAM ŠTO SAM IMAO PRILIKU DA RAZGOVARAMO O SVIM VAŽNIM PITANJIMA"! Vučić se oglasio nakon sastanka sa Makronom! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u Francuskoj gde mu je večeras ispred Jelisejske palate Emanuel Makron priredio doček uz najviše državne počasti.

 

 

Posle toga dvojica predsednika su se obratila, imala sastanak iza zatvorenih vrata, a potom je Vučić prisustvovao svečanoj večeri koju je u njegovu čast priredio predsednik Emanuel Makron.

- Ponosan sam što sam večeras imao priliku da sa predsednikom Makronom razgovaram o svim važnim pitanjima od geopolitičkih, do bilateralnih i onih strateški najbitnijih za Srbiju i naš narod.

- Ukazao sam mu na neuporedivo bolje ekonomske odnose naše dve zemlje, ali i izneo očekivanje da možemo još više i bolje kada su u pitanju trgovinska razmena, investicije i zajedničko poslovanje u mnogim oblastima u kojima Srbija ima dosta da nauči od Francuske. Izrazio sam očekivanje da će Francuska pružiti podršku Srbiji i u svim drugim sferama, prvenstveno kada su u pitanju naš evropski put i dijalog sa Prištinom. Još jednom sam sa zahvalio predsedniku Makronu na ličnom angažmanu kada je reč o očuvanju stabilnosti u našem regionu - napisao je Vučić na instagramu.

On je putem Instagrama se oglasio i nešto ranije gde se zahvalio Makronu za sve što čini za Srbiju.

- Želim da se zahvalim Vama, gospodine @emmanuelmacron, na tome što ste uvek želeli i znali da čujete Srbiju i Francuskoj na podršci našem evropskom putu. Francuska nam je oduvek bila najbliža u Evropi i uvek smo najviše računali na vas, kako je i danas. Hvala Vam i na tome što ste znali da zaštitite Srbiju i što ste shvatili da svi zajedno moramo da sačuvamo mir na Zapadnom Balkanu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Мiraš

08.04.2024 23:44

A mi smo ponosni na Vučića što se gde god da ode i skim god da razgovara iskreno, predano i od srca bori za svoj narod i državu.

Milan

08.04.2024 23:49

Hvala predsedniku što se ovoliko bori.

Filip

09.04.2024 00:03

Vučić je u Francuskoj branio interese Srbije na najbolji mogući način. Ova poseta će mnogo značiti Srpskoj ekonomiji.

Hana

09.04.2024 00:33

Vučiću je ukazana velika čast u Francuskoj, i to samo govori koliko je on cenjen u svetu.