Vučić objavio istraživanje: SNS ima 49,9% podrške, opozicija na samo 23,4%!

Autor:

Vesti

06.04.2024

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpora SNS-a i ocena političke situacije

Vučić objavio istraživanje: SNS ima 49,9% podrške, opozicija na samo 23,4%!

Foto: Printscreen


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je podatke o podršci koju SNS trenutno uživa na nivou cele zemlje, ističući da je reč o moguće istorijski visokom procentu od 49,9 odsto. Vučić je naglasio da je i opozicija svesna svojih izgleda na predstojećim izborima, posebno ističući situaciju u Beogradu gde je ocenio da je za njih pobeda nedostižna.

"Na nivou Srbije sam ga video. Tu je SNS, mislim, na moguće čak istorijskom maksimumu. Na 49,9 (odsto) ako se ne varam,  a oni svi zajedno (opozicija) su na 23,4 (odsto),  na nivou Srbije", izjavio je Vučić gostujući na TV Informer. 


Bojkot izbora i stavovi opozicije

Predsednik je istakao da ne veruje u uspeh eventualnog bojkota izbora od strane opozicije, tvrdeći da nijedna zemlja na svetu ne podržava takav potez. Takođe, podsetio je na tri zahteva opozicije u vezi sa održavanjem izbora, naglašavajući da je vlast izašla u susret tim zahtevima, ali i istakao da neće popustiti pred ucenama opozicije.

"Znaju oni da gube izbore. Imaju oni istraživanja koja imamo i mi. Uradili su im Amerikanci, uradili su Amerikanci još nešto za njih, o čemu neću da govorim. Oni znaju da ne mogu da pobede na tim izborima. Znaju da im je danas teže da pobede u Beogradu, nego recimo u Nišu", rekao je Vučić.

"Ta prednost koju smo imali sa prethodnih izbora skočila je u Beogradu, sa nekih 4, na nekih 9, 9,5 -10 odsto, što je za njih apsolutno nedostižno", naveo je Vučić.

"Svi ostali će da budu protiv toga. Svi ostali su protiv bojkota. Nema ni jedne zemlje na svetu koja je za bojkot. Ni jedne koje mogu da nađu", rekao je Vučić.


Rezultati u vezi sa tzv. Kosovom

Vučić je istakao važnost rezultata u politici, posebno navodeći da je 28 država povuklo priznanje tzv. Kosova od kada je on preuzeo vlast. Takođe, naglasio je da se situacija u vezi sa Kosovom značajno promenila u poslednjih 20 godina.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Ivana

06.04.2024 23:47

Opozicija zna da nema većinu i treba to da prihvati.

zivkag2306

06.04.2024 23:48

Nismo ni očekivali drugačije rezultate! A očigledni su i rezultati na Beogradskim izborima!

Tole

06.04.2024 23:49

Apsolutna podrska gradjana za politiku prosperiteta i daljeg napretka Srbije.

Viki

06.04.2024 23:50

Naravno da je pala podrška opoziciji kada narod vidi da oni ne mare ni za državu, ni za građane.