Predsednik Vučić upozorava na visoku cenu koju plaćamo zbog geopolitičke situacije!

Autor:

Vesti

29.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna politička i ekonomska situacija u Srbiji

Predsednik Vučić upozorava na visoku cenu koju plaćamo zbog geopolitičke situacije!

Foto: Pink


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Palate Srbija, ističući važnost političkog i ekonomskog preseka stanja u zemlji. U svom obraćanju, predsednik je naglasio da će preduzeti određene korake u narednom periodu kako bi se nosili sa teškom situacijom u kojoj se Srbija nalazi. Takođe, istakao je da je prethodnih dana bio oprezan u donošenju brzih odluka kako bi se izbegle negativne posledice po zemlju.

Rešavanje teške situacije

Vučić je naglasio da je svestan teške situacije u kojoj se Srbija nalazi, ističući da građani treba da razmišljaju o sopstvenoj ulozi i doprinosu rešavanju problema. Takođe, predsednik je istakao da, uprkos naporima Srbije, visoku cenu plaćaju zbog geopolitičke situacije.

- Sa potezima sa kojima ću preduzimati u narednom periodu. Pre nekoliko dana ne želeći da hitrom i hitnom reakcijom proizvedem bilo kakve negativne posledice po Srbiju, rekao sam da smo u teškoj situaciji, i da uvek i u svakom trenutku možete da razmišljate i o sopstvenoj krivici i šta je to čime ste doprineli tome. Ovoga puta se plašim da smo, ne svojom krivicom već zbog geopolitičke situacije plaćamo visoku cenu - rekao je on.


Geopolitička situacija i posledice po Srbiju

Predsednik je istakao da Srbija, iako nije kriva za trenutnu situaciju, trpi posledice zbog geopolitičkih dešavanja. Ovo ukazuje na kompleksnost međunarodnih odnosa i uticaj koji oni imaju na svakodnevni život građana Srbije.


Obraćanje predsednika Aleksandra Vučića iz Palate Srbija jasno ukazuje na ozbiljnost političke i ekonomske situacije u zemlji. Naglašena je važnost razmišljanja o sopstvenom doprinosu rešavanju problema, kao i uticaj geopolitičkih dešavanja na Srbiju. Građani Srbije ostaju u iščekivanju daljih koraka koji će biti preduzeti kako bi se prevazišle teškoće i osigurala bolja budućnost zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (20)

Loading
Bubi

29.03.2024 18:18

Pritisci na Srbiju su sve jači ali nasa zemlja ce i ovoga puta pobediti sve izazove!

Keti

29.03.2024 18:33

Situacija sa KiM je jako ozbiljna i kompleksna. Evropa bi trebalo da reaguje na sve veću slobodu Kurtija I pristinskih vlasti da maltretiraju nas narod.

Milan

29.03.2024 18:46

Mir je prioritetni interes za Srbiju.

Lela

29.03.2024 19:06

Ne zavidna situacija u Srbiji vrše se pritisci od strane evropske zajednice a kada na KiM srpski narod trpi teror Kurtija niko neće od Evropskih zvaničnika da stane Kurtiju na kraj