ĐURĐEV: Onaj ko stoji iza umrlice predsednika Vučića priželjkuje moskovski scenario u Beogradu

Autor:

Vesti

26.03.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj koji stoji iza umrlice, ne onaj ko ju je zalepio, već onaj koji ju je osmislio, verujte mi, taj nam planira rasparčavanje države, poručio je Đurđev.

ĐURĐEV: Onaj ko stoji iza umrlice predsednika Vučića priželjkuje moskovski scenario u Beogradu

Foto: Privatna arhiva

- Isti oni koji stoje iza lažne umrlice predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića stoje iza nedavnog masakra u Moskvi - izjavio je poslanik i predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

- Nije prošlo ni nekoliko dana od terorističkog napada u Moskvi, a neki, ovog puta u Srbiji, a po nalogu tuđeg centra moći, traže da padne krv. Umrlicom prizivaju i priželjkuju skoru smrt Aleksandra Vučića, inače od naroda izabranog predsednika Srbije, političara koji uživa najveći stepen poverenja građana, kao i veliki međunarodni ugled - izjavio je Đurđev.

- Ja ću vas sve podsetiti, atentat na kralja Aleksandra Karađorđevića bio je uvertira u kasniji slom države u Aprilskom ratu. Podsetiću vas i na jame i na Jasenovac, na bratoubilački građanski rat i kasniju Brozovu nenarodnu komunističku diktaturu. Slom države, njeno parčanje bilo je planirano paralelno sa planiranjem atentata na kralja - rekao je Đurđev.

- Ovaj čin političkog nasilja čije uzroke treba tražiti u političkoj nepismenosti, nezrelosti, ljudskoj gluposti i infantilnosti samih izvršilaca ne samo da je nemoralan, već i opasan. Već duže vreme govorim o namernoj satanizaciji i kriminalizaciji državnog vrha, ovo je samo još jedna akcija u specijalnom ratu protiv Srbije - rekao je Đurđev.

- Taj koji stoji iza umrlice, ne onaj ko ju je zalepio, već onaj koji ju je osmislio, verujte mi, taj nam planira rasparčavanje države, planira terorističke akcije i druge subverzije protiv Srbije - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading