"GRAĐANI MORAJU BITI ZABRINUTI" TRIVAN O OPOZICIJI: Mnogi koji su šetali sa njima VERUJUĆI DA ŠETAJU ZA SVOJU DECU su sada postiđeni jer se PODSMEVAJU PORODICAMA POGINULIH!

Autor:

Vesti

26.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Trivan, generalna direktorka m:tel je, govoreći za emisiju "Intervju" navela da građani treba da budu zabrinuti delovanjem opozicije.

"GRAĐANI MORAJU BITI ZABRINUTI" TRIVAN O OPOZICIJI: Mnogi koji su šetali sa njima VERUJUĆI DA ŠETAJU ZA SVOJU DECU su sada postiđeni jer se PODSMEVAJU PORODICAMA POGINULIH!

Foto: Republika

Jelena Trivan, direktorka MT:L

Jelena Trivan, generalna direktorka m:tel, bila je gost u emisiji "Intervju" koja se ponedeljkom u 20 časova emituje na jutjub kanalu Republika news. Ona je govorila o delovanju srpske opozicije, gde je istakla da građani treba da budu zabrinuti s obzirom na političke manipulacije kojima se opozicija koristi. 

Na pitanje voditeljke Tamare Bujišić, da li građani treba da se plaše ponašanja opozicije, Trivan navodi da treba. 

- Naravno da treba, jer kad nema želje za institucionalnim delovanjem, da se vlast osvaja na izborima, a definiše u skupstini, nego je ulica i nasilje legitimizovano, onda je to prostor političkog delovanja u kome građani ne znaju šta ih čeka ukoliko neko takav osvoji vlast. Ne samo sa tog aspekta nego i sa aspekta političke manipulacije građani moraju biti zabrinuti, jer mnogi od njih su šetali sa njima verujući da šetaju za svoju decu da bi sad bili postiđeni ljudima koji se podsmevaju porodicama poginule dece i koji od njih okreću glavu. Srećom, Srbija ima stabilnu parlamentarnu većinu, imaće uskoro i vladu koja će rešavati probleme građana kao i do sada - rekla je Trivan. 

Foto: Republika

Jelena Trivan 

 

Ona je govorila i o izborima kojima deo oppzicije nije zadovoljan: 

Opozicija pre svega treba da prestane da traži krivca za svoj izborni poraz u drugima. Priča o tome da kada bi oni bili 12 časova na RTS, oni bi pobedili, je dokazivo netačna. Njihovo stalno gostovanje  od pocetka kampanje je pokazalo da oni svakom svojom pojavom, gube glasače... Dakle, mediji nisu  krivac za stalne poraze. Da li je Aleksandar Vučić glavni krivac? Pre svega ste sami učinili to da kanibalizujete i uništite svakog na političkoj sceni koji vam smeta. Budimo precizni, Dragan Đilas je uništio svakog konkurenta na političkoj sceni, a sam opet nije bio dovoljno jak da bude pandan Aleksandru Vučiću, čak ni da svojim imenom povede ijednu listu. Kao treće, da li mogu mediji u vašem vlasništvu i glumci, da zamene vas ukoliko vam je rejting u javnosti nizak - ne mogu. Ne možete vi da idete u kampanju sakriveni iza drugih ljudi i da se ljutite što Aleksandar Vučić kao frontmen dobija bolji rezultat. Mozda je odgovor u predlogu Bjelogrlića i Vladete Jankovića da Beogradom proglasimo samo krug dvojke, da kazemo svima u Krnjacč, Mirijevu, Kaluđerici da ovde ne pripadaju, da se svi iselimo koji mislimo drugačije pa da opozicija pobedi?! Moj savet bi bio poštujte sposobnosti i rad svojih političkih pritivnika i poštujte građane svoje zemlje i dobro razmislite zašto ne žele da vam daju svoje poverenje - rekla je Trivan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading