VUČIĆ O PONAŠANJU ZAPADA: Na kraju će Putin da im ispostavi račun za Kosovo!

Autor:

Vesti

22.03.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je komentarisao izjave zapadnih zvaničnika.

VUČIĆ O PONAŠANJU ZAPADA: Na kraju će Putin da im ispostavi račun za Kosovo!

Foto: printskrin/TV Prva

Tokom gostovanja u emisiji "Prva tema", predsednik Srbije Aleksandar Vučić je komentarisao i postupke Zapada i njihovih zvaničnika.

Vučić je još jednom naglasio da Srbiji ne treba rat, te da će zemlja biti mudra i čekati drugačiju političku priliku. Nakon toga, predsednik je komentarisao izjave zapadnih zvaničnika.

- Njih niko neće oprati za 1999. Mogu to da pravdaju kako god hoće, mnogo je bolje da ćute nego da pričaju sve ovo. Moraju da pravdaju to što su uradili, a na kraju će Putin da im ispostavi račun za Kosovo. Reći će da oni imaju jedno Kosovo, a da on ima pet. Kada pređe Dnjepar, pa preko Nikolajeva i dalje - rekao je predsednik.

Srbija izlazi iz Saveta Evrope?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da postoji mogućnost da Srbija izađe iz Saveta Evrope i da bi prijem tzv. Kosova u tu organizaciju de fakto predstavljalo izbacivanje Srbije.

"Biće im veoma, veoma neprijatno kada se budu čuli svi detalji oko toga kako su lagali Srbiju oko Saveta Evrope i sve ostale priče. Vi idite sa tim, a onda ćemo da vidimo hoće li Srbija da ostaje ili neće da ostaje u Savetu Evrope. I ni to nećete saznati pre nego što ovo uradite. Pa da vidimo, možda vam se više sviđa da imate Prištinu u Savetu Evrope nego da imate Beograd i Srbiju", izjavio je Vučić gostujući na TV Prva.

Ocenio je da je to ionako organizacija koja odlučuje "još malo ni o čemu". Podsetio je da je Rusija izbačena iz SE, pre nego što su tzv. "Kosovo" stavili na dnevni red, i dodaje da bi ulazak tzv. "Kosova" de facto bilo izbacivanje Srbije iz te organizacije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Danka

22.03.2024 22:02

Има човек апсолутно право и као и увек Вучић све унапред види!

Trajan

22.03.2024 22:03

Licemerje nikada nije dobro, ne možete Srbiju večno da lažete.

haha

22.03.2024 22:03

Srbija je upozoravala da je Kosovska lažna država nešto što će mnogo zla doneti svetu i nikada na to nismo pristali a sada će Rusija da sve naše muke naplati

dada

22.03.2024 22:05

Rusija će na nesreći srpskog naroda na KIM imati dobitak ali ne svojom zaslugom već zbog bahatosti SAD i drugih moćnih sila koje su pokušavale da nam otmu teritoriju