"DANAS ĆU IMATI SASTANAK SA MILORADOM DODIKOM" Očekuje se da će se pridružiti i Patrijarh Porfirije!

Autor:

Vesti

18.03.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u Industrijsku zonu u Inđiji gde prisustvovuje ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike japanske kompanije JFE Shoji Srbija

"DANAS ĆU IMATI SASTANAK SA MILORADOM DODIKOM" Očekuje se da će se pridružiti i Patrijarh Porfirije!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji nove fabrike kompanije JFE Shoji Serbia d.o.o u Inđiji.

Tim povodom, predsednik Vučić je odgovarao na pitanja novinara gde se osvrnuo i na situaciju sa Bosnom i Hercegovinom i Miloradom Dodikom.

Danas ću imati neformalni sastanak sa predsednikom RS Miloradom Dodikom o najavama događaja u regionu u narendom periodu, očekujem da će se priključiti i patrijarh Porfirije, a posle i odlazak u Brisel.

O medijima iz BiH o tome da je predsednik "spreman za kapitulaciju"

- Verujem da su hteli nešto da prenesu, ali to baš nema nikakvog smisla. Suština je da nema predaje. To je rezultat površnosti i iščitavanja nečega što nisu dovoljno slušali i razumeli - kazao je.

Da podsetimo, ceremonija polaganja kamena temeljca počela je oko 11.45 sati.

Japanski ambasador u Srbiji Akira Imamure pozdravio je okupljene zvanice rekavši da je srećan što "smo svi danas ovde", te odao počast predsedniku koji je radio na visokokvalitetnim investicijama.

Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u Industrijsku zonu u Inđiji gde prisustvovuje ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike japanske kompanije JFE Shoji Srbija vrednosti oko 50 miliona evra, u kojoj će biti zaposleno između 100 i 150 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading