"MENJAMO DOKTRINU I PRISTUP" Vučić: Očekujem loše vesti, objasniću kako su nas lagali, varali i glumili neki tobožnji prijatelji!

Autor:

Vesti

17.03.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je rekao da očekuje loše vesti a tiče se članstva Kosova u Savetu Evrope.

"MENJAMO DOKTRINU I PRISTUP" Vučić: Očekujem loše vesti, objasniću kako su nas lagali, varali i glumili neki tobožnji prijatelji!

Foto: tanjug/ap/live

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas decu sa Kosova i Metohije, nakon čega je odgovarao na pitanja novinara.

Predsednik je rekao da očekuje loše vesti a tiče se članstva Kosova u Savetu Evrope.

- Objasniću šta i kako su nas varali, lagali, i glumili neki tobožnji prijatelji, a tiče se članstva Kosova u Savetu Evrope. Pošto oni misle da imaju pravo na tumačenje sporazuma na lažan način. Biće mnogo teško za nas jer nečija namera je da samo gura srpski narod što dalje sa  KiM, a istovremeno da onima koji proteruju Srbe obezbede pun legitimitet i legalitet za akcije. To je samo jedan deo onoga što nam se sprema. Utoliko je važnije  da snažimo sebe i ma koliko smo mali i ma koliko da je teško, da dobro razumemo svoju poziciju - rekao je Vučić.

On je istakao da će biti promene u našoj doktrini i pristupima.

- Više nema da nas dovedu na svršen čin i da kažu saglasili ste se sa tim da ste uplatili ovde ili onde i da menjate iz evra u dirhame, pa u neku novu albansku valutu ili ne znam koju. Na drugačiji način ćemo da razgovaramo, ali naš pristup biće drugačiji, Kad vas neko slaže i prevari jedanput, to se dobrim ljudima dogovdi, budu prevareni,  verovali su nekoma na potpis i reč. Kad vas nekom prevari drugi put, možda ste suvište verovali na reč, ali želeli da verujete, a ako se to dogodi treći put onda to ne govori o onome ko vas je prevario već govori da ste vi budale, a mi takve budale nismo - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (47)

Loading
zveki

17.03.2024 11:10

Ovo je vreme za promene i prilagođavanje strategija kako bi se zaštitili interesi srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.Ove reči pokazuju odlučnost da se zaštiti integritet Srbije i da se ne dozvoli da nas prevari bilo ko!

Anonymous

17.03.2024 11:13

Ti tobožnji prijatelji otkriće se sami kroz svoj rad i doprinos.

Mima

17.03.2024 11:16

Nikada Vučić neće odustati od srpskog naroda koji živi na teritoriji KIM.

Sanja

17.03.2024 11:16

Evropa i svet moraju da reaguju na Kurtijeve zlocine.