"SVI ĆEMO IZAĆI DA GA DOČEKAMO" Vučić POSTAVIO NA MESTO Đilasove zapadnjake i osvojio srca MEŠTANA PAMBUKOVICE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.03.2024

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije urnisao je Đilasove zapadnjake i osvojio srca meštana Pambukovice, a to se potvrdilo i na tajkunskoj "Nova S".

"SVI ĆEMO IZAĆI DA GA DOČEKAMO" Vučić POSTAVIO NA MESTO Đilasove zapadnjake i osvojio srca MEŠTANA PAMBUKOVICE! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da se više brine za Pambukovicu nego za nemačke poslanike, meštani ovog malog mesta su pokazali koliko cene podršku predsednika. Njegove reči naišle su na topao prijem, a meštani su odlučili da mu pokažu koliko ga vole.

Jedan od meštana, izjavio je: "Ja bih voleo da nam dođe predsednik!" Ovaj izraz želje nije ostao neprimećen, jer su i ostali meštani potvrdili da su aktivno pozivali predsednika da ih poseti.

Od poziva do akcije

Meštanka Pambukovice istakla je: "Mi smo ga svi zvali da dođe!" Ova jednostavna izjava svedoči o jedinstvenom entuzijazmu meštana ovog sela. Drugi meštanin je dodao: "Puno nas je zvalo da dođe, da vidi gde smo mi! Voleo bih da dođe, kako ne bih!" Ovi izrazi želje da predsednik poseti njihovo selo jasno pokazuju koliko je njihova podrška snažna i iskrena.

Radost i spremnost da se dočeka predsednik

Jedna od meštanki je izjavila: "Zvali smo ga i rekao je da će doći da nas poseti, svi ćemo izaći da ga dočekamo!" Ova izjava otkriva radost i uzbuđenje meštana povodom mogućnosti da ugoste predsednika. Takođe, jedan od meštana je istakao: "Ja bih voleo da dođe, spremio bih mu kilo meda!" Ovaj izraz spremnosti da se dočeka predsednik na autentičan način jasno pokazuje koliko je ovo selo posvećeno podršci predsedniku i spremno da ga srdačno dočeka.

 

 


Ove reakcije meštana Pambukovice oslikavaju snažnu podršku i entuzijazam koji su izazvale reči predsednika Vučića. Očigledno je da je predsednik uspeo da osvoji srca meštana ovog sela, a njihova iskrena podrška predstavlja važan simbol jedinstva i podrške širom Srbije.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Ana

09.03.2024 08:36

Vucic je normalan covek koji se bori za svakog gradjanina

Gane

09.03.2024 08:37

Lopov Djilas i ne zna da postoji Pambukovica

Zarko

09.03.2024 08:38

Vucic je ovim recima pokazao opoziciji da su njemu vazniji gradjani Srbije nego Nemacki poslanici

Ivana

09.03.2024 08:40

Svaki pedalj Srbije je vazan za Vucica, jako je lep osecaj kada imate predsednika koji vodi racuna o svemu i svakom