"VIDEO SAM NASMEJANE LJUDE KOJI VERUJU U BUDUĆNOST" Vučić posle otvaranja nove fabrike: Hoće dalje da grade, ulažu, jako sam SREĆAN!

Autor:

Vesti

27.02.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je za mene bilo važno danas - video sam ljude koji su nasmejani, srećni, zadovoljni, što veruju u svoju budućnost, što je vide u kompaniji Nestle, rekao je Vučić.

"VIDEO SAM NASMEJANE LJUDE KOJI VERUJU U BUDUĆNOST" Vučić posle otvaranja nove fabrike: Hoće dalje da grade, ulažu, jako sam SREĆAN!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Ono što je za mene bilo važno danas - video sam ljude koji su nasmejani, srećni, zadovoljni, što veruju u svoju budućnost, što je vide u kompaniji Nestle, što sam video ljude koji imaju ogromnu energiju i koji neće da završavaju poslove već koji hoće dalje da grade i ponovo da ulažu i još više da investiraju. I veoma sam im zahvalan na tome, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na ličnom instagram nalogu.

Podsetimo, predsednik Vučić prisustvovao je danas u Surčinu svečanom otvaranju nove fabrike kompanije "Nestle" za proizvodnju obroka na biljnoj bazi.

 

 

OBRAĆANJE: 

Predsednik Srbije, najpre se zahvalio svima koji danas prisustvuju otvaranju fabrike Nestle, a onda je dodao da je sasvim slučajno na sajtu Nestle-a našao knjigu o osnivaču fabrike. 

 

- On prelazi preko svih životnih prepreka i pravi giganta u fabrikama. Sve je bilo protiv njega, i tako je apotekarski pomoćnik postao ostvaren čovek i humanitarac. Takav čovek, bi trebalo da prestavlja savršeni uzor za promenjenu Srbiju, inovativnu, inventivnu i humaniju - rekao je Vučić. 

Pre dve godine smo došli da otvorimo radove i nismo bili nešto uzbuđeni, ali su Švajcarska preciznost i srpski radnici su uradili nešto dobro, kvalitetno i precizno, dodao je Vučić. 

- Video sam nasmejane ljude, srećne zadovoljne, koji veruju u budućnost u kompaniji Nestle - dodao je predsednik. 

Kompanija nije tražila finansijski podstrek od države Srbije i ja sam najsrećniji kada je to tako. Najviše volim kada neko drugi plati, rekao je Vučić, pa dodao da bi Srbija učestvovala da su tražili. 

- Ono što je za nas važno je da što pre dođemo do jedinstvenog svetskog tržišta. Tu ima i dogovora vlada sa vladom, ali kada sve te probleme prevaziđemo, to će biti korak napred za našu zemlju - rekao je Vučić. 

Mi imamo veliki problem sa fabrikama za proizvodnju hrane, i sve smo ih izgubili u devedesetim i dvehiljaditim, ostala je samo imovina, i danas gde god da se traži, dajemo najveće investicije, kaže predsednik Srbije. 

- Svi koji žele da učestvuju, Srbija je spremna, jer imamo veliku sirovinsku bazu - kaže Vučić. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Lela

27.02.2024 13:43

Људи су задовољни, јер се отварају фабрике, отварају се нова радна места, а не као у доба "жутих" лопова који су закатанчили фабрике.

Milica

27.02.2024 13:43

Ova fabrika znači još puno novih radnih mesta za građane Surčina i okoline.

Vera

27.02.2024 13:43

Ljudi koje zele da rade i da se postuju radnička prava a to je fabrika Nesle koja postuje radnike, svaka čast na novoj fabrici

duda

27.02.2024 13:44

Podrška predsednika koju pruža kompanijama koje doprinose ekonomskom rastu i razvoju je za svaku pohvalu.