SJAJNE VESTI! Predsednik Vučić otkrio novine u odnosima sa Kinom - ovo će nam sve olakšati!

Autor:

Vesti

25.02.2024

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je pozvao Kineze da posete Srbiju jer će videti pravo gostoprimstvo koje, kako je rekao, ne mogu da dožive u bilo kojoj drugoj evropskoj zemlji.

SJAJNE VESTI! Predsednik Vučić otkrio novine u odnosima sa Kinom - ovo će nam sve olakšati!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će vrlo brzo biti uvedena direktna avio-linija između Beograda i Šangaja i pozvao građane Kine da u što većem broju posete Srbiju.

U intervjuu za "China Media Group'' u Beogradu, Vučić je rekao da se upravo završavaju svi detalji za dobijanje konačnih dozvola za uspostavljanje linije Beograd-Šangaj

On je pozvao Kineze da posete Srbiju jer će videti pravo gostoprimstvo koje, kako je rekao, ne mogu da dožive u bilo kojoj drugoj evropskoj zemlji.

- Videćete moderne delove Beograda, veoma stare delove Beograda. Možete videti mesta gde se istorija susreće sa budućnošću, ali i veoma prijateljsko okruženje za našu kinesku braću i sestre. Prelepa jezera, lepe planine ako volite skijanje, prelepa mesta severne Srbije i plodnu ravnicu. Sjajne reke, i imamo divne muzeje - naveo je predsednik Srbije.

On je takođe istakao da volimo da se hvalimo da imamo najbolji noćni život u Evropi i da, ako žele da vide kako to izgleda, građani Kine dođu u Beograd. 

- Konačno, postoji mnogo naučnika i stratega koji proučavaju kineski pristup modernizaciji - rekao je Vučić. 

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za "China Media Group'' u Beogradu izjavio je i da je Kina je pravi prijatelj Srbije, a narodi dve zemlje uvek su održavali dobre odnose.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Nemanja

25.02.2024 07:46

Ako želimo da postanemo moderna država u kratkom vremenu moramo učiti od najboljih. A nema boljih od Kineza. U jednom životnom veku od siromašne agrarne države doživeli su slanje čoveka u svemir.

Anunaki

25.02.2024 07:47

Avio-linija Beograd-Šangaj samo će dodatno doprineti i razvoj Air Serbie i našeg aerodroma.

Jovo

25.02.2024 08:06

Ova linija biće značajna i za turizam Srbije

Luna

25.02.2024 08:13

Osećam se ponosno što imamo lidera poput Vučića koji aktivno radi na jačanju veza sa zemljama poput Kine.