NA TVRĐAVI ZVEČAN JUTROS NEMA SRPSKE ZASTAVE! Ne zna se ni gde je, ni ko ju je skinuo! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.02.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne vidi se ni jarbol na kom je zastava bila zakačena.

NA TVRĐAVI ZVEČAN JUTROS NEMA SRPSKE ZASTAVE! Ne zna se ni gde je, ni ko ju je skinuo! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/zubinpotokinfo/

Sa zvečanske tvrđave od jutros se ne vijori srpska zastava.
 

 

Nema ni jarbola, a lica koja su je uklonila su, za sada, nepoznata. Policija kaže da ne zna ko ju je sklonio, a pošto im „nije stigla ni prijava“, slučaj se ne može pokrenuti. 


Kako su se novinari KoSSeva uverili na licu mesta, nakon što su im se od ranih jutarnjih sati javljali čitaoci, srpske trobojke za sada nema na tvrđavi Mali Zvečan.

Ne vidi se ni jarbol na kom je zastava bila zakačena.
Nije poznato vreme kada je uklonjena, kao ni ko je ju je sklonio. To ne zna ni policija.

Kako je kazao zamenik komandira KP za Sever, Veton Eljšani, najpre naglasivši da Kosovska policija nema veze sa ovim slučajem – u vezi sa njim se ne može pokrenuti istraga.

- Nama nije stigla nikakva žalba i prijava za to, pa se nikakva procedura ne može pokrenuti. Takođe, policija nema ništa sa tim slučajem - kazao je Eljšani.

Napominjemo da se krajem januara desio još jedan veliki incident u Zvečanu kada je kosovska policijanelagalno upala u kladionicu u ovom mestu.

Prema Eljšanijevim rečima, tokom ovog upada zaplenjeni su monitori, televizori i srpski dinari. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti kako u regionu, tako i šire.

Nakon ovog nelegalnog upada, lokalno stanovništvo u opštini Zvečan bilo je uznemireno i zabrinuto. Mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo potezima kosovske policije, ističući da je ovo još jedan primer kršenja osnovnih prava i sloboda.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading