Goran Vesić: Za moju pokretnu kancelariju neka ne brinu - ja sam pokretna kancelarija!(FOTO)

Autor:

Vesti

21.02.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesić je naglasio da pokretna kancelarija nije za njega lično, već za inspektore.

Goran Vesić: Za moju pokretnu kancelariju neka ne brinu - ja sam pokretna kancelarija!(FOTO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ministar građevinarstva Goran Vesić reagovao je danas putem društvene mreže X demantujući tvrdnje da je pokretna kancelarija koju nabavlja Ministarstvo za njega lično. Umesto toga, istakao je da je namenjena inspektorima.

Ova reakcija usledila je nakon objavljivanja teksta pod naslovom "Vesićomobil dobija naslednika: Šta se sve nalazi u planu javnih nabavki Vesićevog ministarstva?", u kojem se analizira plan javnih nabavki Ministarstva građevinarstva. U tekstu se navodi da je Vesić kao zamenik gradonačelnika ranije imao pokretnu kancelariju i pominje se način na koji je rešavao probleme građana.

 

 

Vesić je naglasio da pokretna kancelarija nije za njega lično, već za inspektore. Takođe, nije komentarisao nabavku drona niti sumu predviđenu za službena putovanja.

- Da imaju nekog ko ume da pročita Plan javnih nabavki, videli bi da se nabavka o kojoj pišu nalazi na delu inspekcije, što znači da je ovo pokretna kancelarija za inspektore kako bismo pokrili svaki deo Srbije. Ali to je novinarstvo Draže Petrovića, učenika Raje Rodića iz kafane Svrati Bato. Po sistemu – udri do zore, nema veze šta je istina. A za moju pokretnu kancelariju neka ne brinu. Ja sam pokretna kancelarija. Svaki dan sam na terenu i rešavam probleme ljudi, po kiši, snegu, suncu… tako je to kada voliš svoj posao - poručio je Vesić.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading