NAŠEG TIKTOKERA OPTUŽILI ZA UZNEMIRAVANJE MALOLETNICA: Isplivale skandalozne prepiske i fotografije, on BESAN KAO RIS! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

21.02.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više osoba optužilo je Marka Džeka za uznemiravanje maloletnica, na društvenim mrežama isplivale prepiske i eksplicitne fotografije!

NAŠEG TIKTOKERA OPTUŽILI ZA UZNEMIRAVANJE MALOLETNICA: Isplivale skandalozne prepiske i fotografije, on BESAN KAO RIS! (GALERIJA)

Foto: Republika

Marko Džek

Popularni reper i bivši zadrugar Vuk Mob danas je na društvenoj mreži Instagram objavio slike iz Telegram grupe "Levijatana", na kojoj je više osoba optužilo influensera Marka Milovanovića, koji je poznatiji kao Marko Džek, da je pisao maloletnicama i slao im eksplicitne fotografije.

U galeriji u nastavku ovog teksta možete pogledati više prepiski koje su osobe poslale adminima gorepomenute grupe, u kojima ga optužuju za uznemiravanje.

Stupili smo u kontakt sa Markom, kako bismo dobili njegovu izjavu, ali on nije želeo da prokomentariše optužbe na svoj račun.

- Neću da se oglašavam, nemojte da me zovete više - poručio je Marko kratko i spustio slušalicu.

Podsetimo, krajem prošle godine je poznati sprski MMA borac Marko Bojković u javnost izneo optužbe da je Marko Džek seksualno uznemiravao maloletne devojčice putem društvenih mreža.

Republika

Foto: Republika

Marko Džek

Tada se Marko Džek oglasio sa naš portal, te rekao da su to izmišljotine.

- Na ovakve budalaštine neću da dajem odgovor jer odgovora nemam. Dečko nije normalan čim može ovako nešto da mu padne napamet da kaže. Do juče me je nazivao "bratom", pričao po dva sata sa mnom, a sada izmišlja ovakve budalaštine nenormalne zarad drame i slave jer drugog "kontenta" nema. Što se tiče prepiski koje su izašle, u pitanu je klasičan "spin", izmišljotina i laž. Sve to lako može da se namontira - ističe poznati influenser za naš portal, te nastavlja:

- Krivo mu je bilo što sam ga odbio za snimanje sa Nađicom koja skida gaćice i baca iz auta (kabrioleta) i što nisam hteo javno da sparingujem sa drugim osobama. Ucenjivao me je i proganjao! Zapretio mi je da ako ne nastavimo da snimamo zajedno klipove da cu zažaliti: "Hteo si dramu, dobio si dramu"... Eto, to to je rekao. Dečko laže "200 na sat", ja se ograđujem od svega ovoga, blokiran je svuda i ne želim da imam nikakav kontakt sa njim. Ako bih ga sreo uživo, ne bih ga ni pogledao! Zapitajte se da li ovo priliči jednom MMA borcu da radi ovakve stvari, da li je opsednut sa mnom, ne znam zaista - rekao je Džek u novembru 2023. godine za Republiku.

Republika

Foto: Tiktok/ bojkovic.markomma, sundjerb0ba

Marko Bojković je ranije optužio Marka Džeka za uznemiravanje maloletnica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading