"NEKA PONOVE I SLEDEĆE GODINE!" Vučić o incidentu u Splitu sa lutkom sa njegovim likom

Autor:

Vesti

18.02.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U očima onih koji ne žele dobro Srbiji najveći sam protivnik, rekao je Vučić.

"NEKA PONOVE I SLEDEĆE GODINE!" Vučić o incidentu u Splitu sa lutkom sa njegovim likom

Foto: tiktok/printscreen/dalmatinskiportal

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, komentarišući paljenje lutke sa njegovim likom u Kaštel Starom, u Hrvatskoj da je bio prilično i srećan i ponosan i dodao da moli one koji su to radili da to ponove i sledeće godine.

Vučić je za TV Prva, na pitanje novinara da prokomentariše taj incident, rekao da je to kod njega izazvalo posebno zadovoljstvo i poseban ponos.

- Da budem iskren, znam da je moj otac, ne mogu da kažem najsrećniji, nije mu to prijatno, ali je veoma zadovoljan što je njegov sin dospeo dotle da u očima Hrvata, ne pričam o svim Hrvatima, već u očima onih koji ne žele dobro Srbiji, budem najveći protivnik - rekao je Vučić.

Podsećamo, sramna manifestacija održana je u Kaštelima u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj, kada su učesnici maskenbala posle defilea spalili lutke sa likovima predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.

Kako su tada preneli hrvatski mediji, na 211. Karnevalu u Kaštelanima su za sve prošlogodišnje nedaće krivi su srpski i ruski predsednik, te su učesnici zapalili figure sa njihovim likovima.

Da skandal bude veći, hrvatski Indeks.hr objavio je tekst sa naslovom "Prepoznajete li koga su Kaštelani zapalili?"

Navode da su Vučić i Putin sedeli na magarcima, a onda oduševljeno likuju da su "nestali u plamenu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Danica

18.02.2024 21:29

Predsednika ovako nesto ne dotiče. On zna svoje ciljeve i ovo samo dokazuje da je na dobrom putu. A njima ne odgovara jaka Srbija zato ovo rade.

Paja

18.02.2024 21:35

Sramno za taj postupak, neka im je na čast

Vuk

18.02.2024 21:41

Sraman cin ustasa! Al to govori o njima!

Aca

18.02.2024 21:42

Prosto su zavidni kolike ste uspehe postigli u nasoj zemljj i kako je vodite na pravi put ka boljoj buducnosti zbog toga to rade jer vise ne znaju sta ce od besa