"OVO NIKADA NIKO NEĆE POSTIĆI!" Vučić o planu Srbija 2027: Ljut sam kad vidim mnoge u izvršnoj vlasti...

Autor:

Vesti

18.02.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Jutro" na TV Prva.

"OVO NIKADA NIKO NEĆE POSTIĆI!" Vučić o planu Srbija 2027: Ljut sam kad vidim mnoge u izvršnoj vlasti...

Foto: printscreen/PRVA

Govoreći o planu Srbija 2027, Aleksandar Vučić kaže da moramo da budemo fokusirani, jer ništa neće pasti sa neba.

- Moramo da budemo fokusirani, bez koncentracije i pažnje, nećemo postići rezultate, neće to pasti sa neba. Ljut sam kad vidim mnoge u izvršnoj vlasti koji ne razumeju to, jer ne mogu oni da se ponašaju kao obični ljudi. Tražim od njih da imaju manje neradnih dana nego što imaju obični ljudi. Moram da kažem da je Ana vredna, ne mogu da kažem za još neke da su lenji, a nažalost nisam zadovoljan ponašanjem mnogih. Čini mi se da oni ne razumeju težinu zadatka pred nama - rekao je Vučić i dodao:

- Pitam se kako im ne padne napamet da će biti u svim istorijskim čitankama, mogu da vas vole ili ne vole, to će biti u udžbenicima, jer nikada niko ovo neće postići.

Srpska ekonomija napreduje, a da bi nastavila ubrzanim tempom ona mora da obezbedi političku osnovu, a to su mir, stabilnost, sigurnost, naveo je Vučić, istakavši i to da nam je veliku štetu nanelo to što su neki vodili hajku protiv sopstvene zemlje.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas i to da nema nikakve sumnje da će pozicija naše zemlje po pitanju Rusije biti još teža zbog onog što se desilo Alekseju Navaljnom.

Vučić je rekao za TV Prva da nije pitanje da neko dođe i kaže - ajde sad uvedite sankcije, pošto znaju da to nije moguće, već da je reč da se Srbiji stavljaju u izgled neke lošije stvari.

- Da li vam se u izgled stavljaju neke lošije stvari, da li vam se u izgled stavljaju neki problemi, neki pristupi određenim fondovima, mogućnost da utičete na napredak Srbije? Da, naravno, logično. I toga će tek biti. Ovo sa Navaljnim je, naravno, tragično kada tako mlad čovek izgubi život - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje da li će se sada pojačati pritisci na Srbiju da uvede sankcije Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Sale

18.02.2024 10:47

Potreban je veliki rad i trud i zalaganje,ništa ne pada sa neba

Mila

18.02.2024 10:47

Vučić je pokazao i dokazao koliko se bori za najbolje interese našeg naroda i zemlje.

Deki

18.02.2024 10:49

Ekspo 2027 je velika razvojna šansa za Srbiju.

Milijana

18.02.2024 10:50

Opozicija nikada ne razmišlja o Srbiji i njenom narodu,već kolika je mržnja Vučića.