PRVA KARLSONOVA IZJAVA NAKON INTERVJUA SA PUTINOM! Evo šta je rekao premijerki Srbije, otrkila sve detalje!

Autor:

Vesti

12.02.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Brnabić je u poseti Dubaiju na Svetskom samitu vlada 2024, gde se srela sa Takerom Karlsonom čiji intervju sa Putinom broji milionske preglede. Evo šta joj je otkrio američki novinar koji je trenutno u žiži javnosti u čitavom svetu.

PRVA KARLSONOVA IZJAVA NAKON INTERVJUA SA PUTINOM! Evo šta je rekao premijerki Srbije, otrkila sve detalje!

Foto: Peđa Vučkković

Tokom Svetskog samita vlada u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je s američkim novinarom Takerom Karlsonom. Tema razgovora bila je njegov nedavni intervju s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, koji je privukao pažnju globalne javnosti.

Brnabić je podelila informaciju da Karlson planira posetu Srbiji u toku godine, i to najverovatnije sredinom, ističući njegovo divljenje prema Srbiji i posebno poštovanje prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Iako nisam znala da će Taker Karlson biti ovde, to je svakako jedan od razgovora za koji su svi najviše zainteresovani, zapravo o čemu smo razgovarali. On zna dosta toga o Srbiji, rekao je da planira dolazak u Srbiju sredinom ove godine. Takodje je rekao da izuzetno poštuje i ceni predsednika Aleksandra Vučića i ja sam mu rekla da se radujem da se vidimo - kazala je premijerka.

Ona je istakla i da mu je čestitala na hrabrosti što je uradio intervju sa Vladimirom Putinom.

- U danasnjem svetu, gde je takav vid cenzure sve više prisutan, velika je hrabrost što je uradio tako nešto, jer ljudi upravo zbog te cenzure ne mogu da čuju tako nešto što je on doneo. Sve u svemu velika stvar, kojom je još jednom pokazao da je veliki novinar - navela je predsednica Vlade Srbije.

Republika

Foto: Peđa Vučkković

Ana Brnabić i Taker Karlson

Ove komentare premijerka Srbije iznela je dok je učestvovala na prestižnom skupu lidera sveta, gde je sedela pored Karlsona, novinara koji je postao centar svetske pažnje zahvaljujući intervjuu s Putinom.

Brnabić danas aktivno učestvuje na samitu, gde je imala priliku za razgovor s Karlsonom tokom ceremonije otvaranja. Premijerka će se takođe pojaviti na panelu pod nazivom “Budućnost mobilnosti” koji je deo programa samita.

Cilj samita u Dubaiju jeste da okupi vladine predstavnike, međunarodne organizacije, lidera iz javnog i privatnog sektora iz celog sveta radi promocije međunarodne saradnje i razvijanja inovativnih rešenja za izazove koji nas očekuju u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Lidija

12.02.2024 11:32

Cilj samita u Dubaiju jeste da okupi vladine predstavnike, međunarodne organizacije, lidera iz javnog i privatnog sektora iz celog sveta radi promocije međunarodne saradnje i razvijanja inovativnih rešenja za izazove koji nas očekuju u budućnosti i jako je važno što Ana Brnabić prisustvuje ispred Srbije.

Lidija

12.02.2024 11:34

Jako dobro je poznato Takerovo divljenje prema Srbiji i posebno poštovanje prema Aleksandru Vučiću, a to nije bez razloga.

Olgica

12.02.2024 11:35

Taker Karlson ima ogromnu popularnost i njegova poseta će biti odlična promocija Srbije.

Jana

12.02.2024 11:36

Posle Putina, stvarno je velika čast to što je Karlson zainteresovan za intervju sa našim predsednikom.